Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Scandic Upplands Vasby, bar
Scandic Upplands Vasby, bar
Tilbake til hotell

Bar

Bestill en øl og hygg deg med sport, eller en kaffe med venner i den uformelle lobbybaren på hotell Scandic Upplands Väsby.

Bordbestilling restaurant

+46 8 517 355 07

En vegg av vinduer gir denne moderne Stockholm-baren en romslig følelse. Slapp av i komfortable røde stoler, og nyt alt fra kaffe og cocktailer til smørbrød og småretter. Sport på widescreen-TV og biljard er også noe du kan hygge deg med i lobbybaren på hotell Scandic Upplands Väsby.

Åpningstider

Opening hours
Bar: Mon-Sat 16:00-23:00, Sun Closed