Bestill overnatting

Scandic Upplands Vasby, restaurant
Scandic Upplands Vasby, restaurant Scandic Upplands Vasby, restaurant Scandic Upplands Vasby, restaurant Scandic Upplands Vasby, restaurant
Tilbake til hotell

Restaurant

Nyt deilig mat og drikke på Scandic Upplands Väsby. I Köksbaren på Scandic serverer vi mat med en kvalitet man sjeldent finner på restauranter langs veien.

Bordbestilling restaurant

+46 8 517 355 00

Det er enkelt – vi vil at du skal kose deg. Menyen omfatter enklere retter. Restauranten er integrert med baren og lobbyen, og du kan sitte og spise på sofaen foran TV-en, foran peisen eller inne på restauranten.

Du er hjertelig velkommen til å komme innom – enten du er på reise, bor i nærheten eller har et uformelt forretningsmøte!

Vi serverer vår smakfulle frokostbuffet hver morgen til våre sultne gjester. Du kan også be om en egen innpakket frokost hvis du foretrekker å spise den på rommet eller ta den med deg ut. Spør oss i resepsjonen, og vi vil ordne det for deg.

Sikkerheten er viktig for oss, og derfor kan frokosten kanskje bli servert i ulike tidsrom. Dette er for å overholde sosial distansering mellom gjestene våre.

Velkommen!

Dette hotellet, samt restauranten og baren, er kontantfritt. Du kan betale med kort, eller Apple eller Samsung Pay. Vi godtar de mest brukte kortene.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:00, Sat-Sun 07:00-10:00
Dinner: Mon-Wed 18:00-20:00, Thu-Sun Closed
Bar: Mon-Sun 17:00-20:00