Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Scandic Upplands Vasby, restaurant
Scandic Upplands Vasby, restaurant Scandic Upplands Vasby, restaurant Scandic Upplands Vasby, restaurant Scandic Upplands Vasby, restaurant
Tilbake til hotell

Restaurant

Nyt deilig mat og drikke på Scandic Upplands Väsby. I Köksbaren på Scandic serverer vi mat med en kvalitet man sjeldent finner på restauranter langs veien.

Bordbestilling restaurant

+46 8 517 355 07

Det er enkelt – vi vil at du skal kose deg. Menyen omfatter alt fra våre populære klassikere til enklere retter, og barn har selvfølgelig deres egen meny. Restauranten er integrert med baren og lobbyen, og du kan sitte og spise på sofaen foran TV-en, foran peisen eller inne på restauranten.

Du er hjertelig velkommen til å komme innom – enten du er på reise, bor i nærheten eller har et uformelt forretningsmøte!

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:00, Sat-Sun 07:00-10:00
Lunch: Mon-Fri 10:30-13:30, Sat-Sun Closed
 (Lunch closed 30 - 31/5: Mon-Sun Closed)

Dinner: Mon-Sat 18:00-23:00, Sun 17:30-21:30