Aktivitetslounge – for våre yngre gjester

177 m² med spill, sport og moro for hele familien og barn i alle aldre. Loungen vår er åpen for hotellgjester på Scandic Victoria Tower fra 23. juni til 6. august.Elsker du sport?

Vi har PlayStation4, der du kan spille smidige Zlatan i FIFA16, eller kanskje du vil dra ut på et spennende eventyr med Ratchet & Clank? La din indre diva komme ut i lyset og bli med i en sangkonkurranse med Singstar Ultimate Party. Eller hvis du heller liker å bygge nye verdener, kan du la fantasien løpe løpsk i Minecraft.

Loungen vår tilbyr også fysiske aktiviteter som bordtennis og bordhockey. Og hvis du har litt ekstra energi å brenne av, kan du hoppe så mye du vil på trampolinen.

Tegnehjørne og filmer

Hvis du foretrekker noe som er litt roligere, kan du la kreativiteten få utløp i tegnehjørnet. Drikke og snacks er tilgjengelig i den tilstøtende baren.

Det komfortable sitteområdet i kinohjørnet er det perfekte stedet å slappe av og nyte en god film. Filmer vises fra tidlig morgen til sen kveld, med noe for alle aldre.

Barnevennlige Victoria Tower

Den nye aktivitetsloungen vår er et tilskudd til det allerede barnevennlige hotellet vårt. Alle barn får en gave i resepsjonen ved innsjekking. Restauranten vår tilbyr en spesialdesignet barnemeny, og til frokost får de yngste gjestene våre sin egen lille frokostbuffet, der de enkelt kan velge sin egen mat. Loungen er åpen fra 23. juni til 6. august for alle våre gjester på Scandic Victoria Tower.