Bestill overnatting

Restaurant Buffet Tables Scandic Plaza Umea
Restaurant Buffet Tables Scandic Plaza Umea
Tilbake til hotell

Restaurant

Restauranten vår tilbyr godt tilberedt mat og en deilig frokostbuffet. På fredager kan du nyte trubadurmusikk og et sosialt miljø på våre After Work-arrangementer, sammen med både hotellgjester og lokale innbyggere.

Du kan også nyte middag med klassiske retter som cæsarsalat eller burger med pommes frites. På fredager serverer vi en stor After Work-buffet. Hvorfor ikke benytte sjansen til å bli kjent med en lokal innbygger rundt den livlige buffeten, mens du svinger deg til trubadurmusikken?

Vinterhagen vår, Verandan, med utsikt over elven, er tilgjengelig når det er kaldt i været. Verandan er også et perfekt sted for middag. Kjennere er velkomne til baren, der vi serverer et stort utvalg deilig drikke.

Er du medlem av festkomiteen på jobb eller i vennegjengen? Da har du kommet til rett sted.  

Vi kan også organisere større arrangementer og selskaper her. Brylluper, bursdagsfester, kick-offs, jobbfester eller kanskje bare en hyggelig middag sammen. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å arrangere en minneverdig kveld.

Dette hotellet er kontantløst. Du kan betale med kort, Swish, Apple Pay eller Samsung Pay. Vi godtar alle større kreditt- og debetkort.

 

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00
Dinner: Mon-Sat 17:00-23:00, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 17:00-23:00, Fri-Sat 17:00-00:00, Sun Closed

Menyer