Bestill overnatting

Restaurant Buffet Tables
Restaurant Buffet Tables
Tilbake til hotell

Restaurant

Restauranten vår tilbyr godt tilberedt mat og en deilig, stor frokostbuffet. På fredager kan du nyte trubadurmusikk og et sosialt miljø på våre After Work-arrangementer, sammen med både hotellgjester og lokale innbyggere.

Du kan også nyte middag med klassiske retter som cæsarsalat eller burger med pommes frites. På fredager serverer vi en stor After Work-buffet. Hvorfor ikke benytte sjansen til å bli kjent med en lokal innbygger rundt den livlige buffeten, mens du svinger deg til trubadurmusikken?

Vinterhagen vår, Verandan, med utsikt over elven, er tilgjengelig når det er kaldt i været. Verandan er også et perfekt sted for middag. Kjennere er velkomne til baren, der vi serverer et stort utvalg deilig drikke.

Er du medlem av festkomiteen på jobb eller i vennegjengen? Da har du kommet til rett sted.  

Vi kan også organisere større arrangementer og selskaper her. Brylluper, bursdagsfester, kick-offs, jobbfester eller kanskje bare en hyggelig middag sammen. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å arrangere en minneverdig kveld.

Dette hotellet, inkludert restauranten og baren, er kontantfritt. Du kan betale med bankkort, Apple- eller Samsung Pay. Vi aksepterer de mest vanlige betalingskortene.

 

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:00
Lunch: Tue-Fri 11:00-14:00, Mon, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Thu, Sat 17:00-23:00, Fri 16:00-23:00, Sun Closed
After Work: Fri 16:00-19:00, Mon-Thu, Sat-Sun Closed
Bar: Mon-Thu 16:00-23:00, Fri-Sat 14:00-00:00, Sun Closed