Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Bar
Bar
Tilbake til hotell

Restaurant

Velkommen til Scandic Umeå Syds restaurant.

Nyt frokost, lunsj og middag i vår nyrenoverte restaurant.
Vi tilbyr en kveldsbuffet mandag til torsdag og en à-la-carte-meny fra mandag til lørdag. Vi tar imot små og store bestillinger, og vår store gratis parkeringsplass gjør parkering enkelt tilgjengelig både for busser og biler.

Vi har et lekeområde i utendørs-kaféen, og det er et lekehjørne i lobbyen. Våre yngre gjester er like viktige som de eldre.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00
Lunch: Mon-Fri 11:00-13:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-23:00, Sun Closed