Bestill overnatting

Scandic Uppsala Nord, restaurant, buffet
Scandic Uppsala Nord, restaurant, buffet Scandic Uppsala Nord, bar, moby
Tilbake til hotell

Köksbaren restaurant

Føl deg som hjemme på Köksbaren! Vi ønsker å tilby deg mat med en kvalitet som sjelden er å finne på restauranter langs veien.

Finn deg et bord i den hyggelige restauranten vår, eller len deg tilbake i en myk lenestol foran TV-en og nyt deilig mat. Restauranten vår ligger i første etasje, og har vinduer fra gulv til tak som gir godt med naturlig dagslys. I tillegg har vi en terrasse som er åpen om sommeren. Vi tilbyr et stort utvalg av økologisk mat. Hvis du bare ønsker noe å drikke, tilbyr baren vårt et bredt utvalg av forskjellige drikkevarer.

Velg mellom grillretter, supper, pasta og smørbrød. Eller hvorfor ikke prøve våre populære klassikere, som for eksempel hamburger eller Cesarsalat? Hvis du er ute etter en mer tradisjonell rett, kan du spørre servitøren vår om dagens rett. Barna har selvfølgelig sin egen meny, i tillegg til et morsomt lekehjørne.

Nyt den lekne retro-følelsen fra historien vår som et hotell langs landeveien, mens du slapper av i det moderne stueområdet vårt. Enten du er på reise, bor i nærheten, eller ønsker å holde et uformelt forretningsmøte, håper vi å se deg snart!

Dette hotellet, inkludert restauranten og baren, er kontantfritt. Du kan betale med bankkort, Apple- eller Samsung Pay. Vi aksepterer de mest vanlige betalingskortene.

Bankettrommene våre har plass til opptil 350 personer. Kontakt restauranten for gruppebestillinger.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:00, Sat-Sun 06:30-09:30
Dinner: Mon-Sat 18:00-21:00, Sun Closed
 (Christmas & New Years 21.12.2020-10.01.2021: Mon-Sun Closed)

Bar: Mon-Sun 11:00-22:00

Menyer