Bestill overnatting

Scandic Uppsala Nord, restaurant, buffet
Scandic Uppsala Nord, restaurant, buffet Scandic Uppsala Nord, bar, moby
Tilbake til hotell

Köksbaren restaurant

Føl deg som hjemme på Köksbaren! Vi ønsker å tilby deg mat med en kvalitet som sjelden er å finne på restauranter langs veien.

Finn deg et bord i den hyggelige restauranten vår, eller len deg tilbake i en myk lenestol foran TV-en og nyt deilig mat. Restauranten vår ligger i første etasje, og har vinduer fra gulv til tak som gir godt med naturlig dagslys. I tillegg har vi en terrasse som er åpen om sommeren. Vi tilbyr et stort utvalg av økologisk mat. Hvis du bare ønsker noe å drikke, tilbyr baren vårt et bredt utvalg av forskjellige drikkevarer.

Velg mellom grillretter, supper, pasta og smørbrød. Eller hvorfor ikke prøve våre populære klassikere, som for eksempel hamburger eller Cesarsalat? Hvis du er ute etter en mer tradisjonell rett, kan du spørre servitøren vår om dagens rett. Barna har selvfølgelig sin egen meny, i tillegg til et morsomt lekehjørne.

Nyt den lekne retro-følelsen fra historien vår som et hotell langs landeveien, mens du slapper av i det moderne stueområdet vårt. Enten du er på reise, bor i nærheten, eller ønsker å holde et uformelt forretningsmøte, håper vi å se deg snart!

Vi serverer vår smakfulle frokostbuffet hver morgen til våre sultne gjester. Du kan også be om en egen innpakket frokost hvis du foretrekker å spise den på rommet eller ta den med deg ut. Spør oss i resepsjonen, og vi vil ordne det for deg.

Sikkerheten er viktig for oss, og derfor kan frokosten kanskje bli servert i ulike tidsrom. Dette er for å overholde sosial distansering mellom gjestene våre.

Velkommen!

Dette hotellet, samt restauranten og baren, er kontantfritt. Du kan betale med kort, eller Apple eller Samsung Pay. Vi godtar de mest brukte kortene.

Bankettrommene våre har plass til opptil 350 personer. Kontakt restauranten for gruppebestillinger.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:00, Sat-Sun 06:30-10:00
Dinner: Mon-Wed, Fri 17:00-20:00, Thu 17:00-21:00, Sat-Sun 18:00-20:00
Bar: Mon-Sun 11:00-20:00

Menyer