Scandic Uppsala Nord

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
Antall gjester
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Restaurant

Köksbaren har åpnet på Scandic Uppsala Nord! Vårt nye restaurantkonsept serverer mat med en kvalitet som man sjelden finner på veikroer.

Det er enkelt – vi vil at du skal kose deg. Derfor er menyen vår upretensiøs, med alt fra våre populære klassikere til enkle retter som du kan nyte i en komfortabel lenestol foran peisen. Dette er også grunnen til at alt hos oss – fra våre gryter og panner til våre sofaer og stoler – har et artig retropreg som hyller vår historie som et hotell langs veien. På fredager og lørdager serverer vi fremdeles vår populære helgebuffet som passer for alle aldersgrupper.

Så kom gjerne innom, enten du er på reise, bor i nærheten eller har et uformelt forretningsmøte!

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:30
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Fri 13:30-21:30, Sat 17:30-21:30, Sun Closed
Bar: Mon-Fri 11:00-23:00, Sat 16:00-23:00, Sun Closed