Bestill overnatting

Scandic Uppsala Nord, restaurant, buffet
Scandic Uppsala Nord, restaurant, buffet Scandic Uppsala Nord, bar, moby
Tilbake til hotell

Restaurang Köksbaren

Du er velkommen til å bestille bord i restauranten vår. Nyt et godt måltid og noe godt å drikke fra à la carte-menyen vår.

Bordbestilling restaurant

+46 18 4952300

Finn deg et bord i den hyggelige restauranten vår, eller len deg tilbake i en myk lenestol foran TV-en og nyt deilig mat. Restauranten vår ligger i første etasje, og har vinduer fra gulv til tak som gir godt med naturlig dagslys. I tillegg har vi en terrasse som er åpen om sommeren. Vi tilbyr et stort utvalg av økologisk mat. Hvis du bare ønsker noe å drikke, tilbyr baren vårt et bredt utvalg av forskjellige drikkevarer.

Velg mellom grillretter, supper, pasta og smørbrød. Eller hvorfor ikke prøve våre populære klassikere, som for eksempel hamburger eller Cesarsalat? Hvis du er ute etter en mer tradisjonell rett, kan du spørre servitøren vår om dagens rett. Barna har selvfølgelig sin egen meny, i tillegg til et morsomt lekehjørne.

Nyt den lekne retro-følelsen fra historien vår som et hotell langs landeveien, mens du slapper av i det moderne stueområdet vårt. Enten du er på reise, bor i nærheten, eller ønsker å holde et uformelt forretningsmøte, håper vi å se deg snart!

Dette hotellet er kontantløst. Du kan betale med kort, Swish, Apple Pay eller Samsung Pay. Vi godtar alle større kreditt- og debetkort.

Bankettrommene våre har plass til opptil 350 personer. Kontakt restauranten for gruppebestillinger.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:30, Sat-Sun 06:30-10:30
Dinner: Mon-Sat 17:00-21:00, Sun Closed
Bar: Mon-Sun 11:00-22:00

Menyer

Andre restauranter