Scandic Växjö

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Restaurant

Nyt svensk husmannskost eller Scandic Classics i restaurant Glasriket på hotell Scandic Växjö.

Restauranten har en lys atmosfære med mye vinduer og et snev av smålandsk stil med utsikt over hotellets hage. Lobbybaren har åpen peis og byr på en klassisk barmeny.

Hos oss starter dagen med en stor KRAV-merket frokostbuffet. Deretter forbereder vi til lunsj og middag. Her finnes alltid godt tilberedte retter, selv for deg med spesielle behov. I lobbyen ligger vår SHOP som tilbyr drikke, sandwicher og lettere måltider. SHOP'en er åpen 24 timer i døgnet.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:00
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Thu 17:30-21:00, Fri-Sat 18:00-21:00, Sun Closed
Bar: Mon-Sun 12:00-01:00