Bestill overnatting

Restaurant at Scandic Berlin Potsdamer Platz
Restaurant at Scandic Berlin Potsdamer Platz
Tilbake til hotell

Restaurant

Den store Scandic-frokosten med mange økologiske alternativer serveres som buffet i fjerde etasje.

Som på alle Scandic-hoteller legges det stor vekt på retter som er både smakfulle og sunne. Frokostbuffeen tilbyr over 100 komponenter å velge mellom, inkludert en rekke økologiske produkter og fair trade-kaffe). Det kulinariske tilbudet inkluderer også laktosefri melk, laktose- og glutenfrie bakervarer og retter for allergikere. Det legges særlig vekt på sesongbaserte og regionale produkter, først og fremst fra bærekraftig dyrking.

Designet på hovedrestauranten er i den skandinaviske sommerens farger, med mye grønt og avslappende toner. Hvis du lytter nøye, vil du til og med høre fuglekvitter og bier som surrer. Med ulike sittemuligheter og optiske skilleelementer er restauranten ideell for grupper i ulike størrelser opp til 230 personer.

Vær oppmerksom på at hvis du har gjort en bestilling uten frokost, kan du alltids legge til frokost når du ankommer hotellet. Den koster EUR 21 per person per dag. For en redusert pris, bestill direkte ved ankomst i resepsjonen.For barn under 15 år koster ikke frokosten noe.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 06:30-11:00

Menyer