Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Restaurant
Restaurant
Tilbake til hotell

Restaurant

Den store Scandic-frokosten med mange økologiske alternativer serveres som buffet i fjerde etasje. Til lunsj og om kvelden, kan gjestene velge fra vår regionale og sesongbaserte meny i à la carte-restauranten vår med terrasse. Denne ligger også i fjerde etasje.

Restauranten serverer mat som er både god og næringsrik, med velsmakende retter som Berlin Currywurst, Wiener Schnitzel, Scandic Burger og et bredt utvalg av nordisk fingermat. Vi har en egen spesialmeny som endres hver måned for å gi deg enda mer variasjon og spennende valg. Slapp av og nyt i en uformell og innbydende atmosfære.

Vær oppmerksom på at hvis du har gjort en bestilling uten frokost, kan du alltids legge til frokost når du ankommer hotellet. Den koster EUR 17 per person per dag. For en redusert pris, bestill direkte ved ankomst i resepsjonen.For barn under 13 år koster ikke frokosten noe.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 06:30-11:00
 (Christmas & New Year 22-31 December 2018: Mon-Sun 06:30-12:00)

Lunch: Mon-Fri 12:00-14:00, Sat-Sun Closed

Menyer