Frankfurt med barn

De som ser finansmetropolen Frankfurt am Main utelukkende som et sted for forretning, går glipp av de mange stedene som ligger langt unna børsen og bankene. Det er nettopp disse stedene som passer perfekt for en familie på tur i Frankfurt, og det er mye å oppdage for liten og stor. Les våre tips og forslag for et barnevennlig opphold.Waldspielpark Goetheturm – en lekeplass i skogen

En opplevelse som ikke bare er for barn: Denne parken som ble opprettet i 1931 av Skogbrukskontoret, tilbyr blant annet et lite basseng som barna kan kjøle seg ned i, og et 43 meter høyt tårn oppkalt etter Goethe, der du på en klar dag får sensasjonell utsikt over Frankfurts skyline, GreenBelt og hele Rhein/Main-området. Et annet av parkens høydepunkter er labyrinten. Parken ligger rett ved Sachsenhäuser Landwehrweg.

En familieutflukt til dyrenes verden – Frankfurt Zoo

Dyreparken ligger i hjertet av byen ved elven Main, og her finner du grønn idyll for hele familien blant skyskraperne. Frankfurt Zoo, med over 500 forskjellige arter, en stor lekeplass for barna og et svært variert program med arrangementer for voksne, tilbyr mange muligheter for en fin dagsutflukt for hele familien. Bare 3,2 km fra Scandic-hotellet i Bernhard-Grzimek-Allee 1,

ligger Frankfurts HalliGalli innendørs lekesenter.

Spill, moro, action og eventyr – alt på ett sted: Denne innendørs lekeplassen for barn tilbyr en rekke attraksjoner for alle aldersgrupper. Her finner alle sin favorittaktivitet – fra trampoliner og ballbasseng til bordfotball og biljard. Og takket være beliggenheten i MyZeil kjøpesenter, er lekesenteret enkelt å nå med offentlig transport. Du kan komme deg til lekesenteret fra hotellet vårt ved å spasere de 1,8 km til Zeil 106.

MainMärchenschiff – Eventyrskipet

På MainMärchenschiff blir barna fortalt alle de velkjente eventyrene, og kan la kreativiteten få fritt spillerom ved å ta del i de mange interaktive aktivitetene. Foreldrene er ikke glemt – skipets mannskap forteller også eventyr for voksne. Rundt tre km fra hotellet vårt.

Læring fra eksperimenter: Experiminta Science Center Frankfurt

Fysikk og kjemi er ofte fjernt og vanskelig å forstå for barn. Experimenta Science Center gjør alt i sin makt for å motbevise denne forutfattede forestillingen. Med en rekke forskjellige interaktive stasjoner og eksperimenter, tilbyr den stadig endrende utstillingen barn en liten, men virkningsfull innsikt inn i fysikkens, kjemiens og teknologiens verden. Senteret ligger i Hamburger Allee 22, svært nær Scandic Frankfurt Museumsufer.

Frankfurt med barn – noen tips fra Scandic

Fra Scandic Frankfurt Museumsufer har du et perfekt, sentralt beliggende utgangspunkt for din oppdagelsesreise gjennom Frankfurt. Personalet i resepsjonen kjenner alle de mest spennende stedene for barn, og ser frem til å gi dere tips og hjelp. Dette er noen av fordelene med å besøke oss med barn:

  • Velkomstgave når du sjekker inn
  • Barnemeny
  • Mange barnekanaler på flatskjerm-TV-en
  • Barnemagasiner i PressReader
  • Barn under 13 år bor gratis når de er i følge med sine foreldre