Julemarkeder i Frankfurt

Hvem skulle tro at Frankfurt kunne være så romantisk? I julen fremstår byen som et lyst og glitrende vinterlandskap, ganske annerledes enn bildet av den stereotype grå forretningsmetropolen. Hold øynene åpne! Det er fem julemarkeder som du ikke bør gå glipp av når du er i Frankfurt.Det klassiske julemarkedet i Frankfurt

Et av Frankfurts vakreste julemarkeder ligger sentralt mellom Romerberg plass og sentrum. Frankfurt julemarked er et av de største julemarkedene i Tyskland, og her får du et omfattende tilbud av tradisjonell og moderne julepynt, lokalt håndverk fra Ore-fjellene og andre spennende gaveideer. Det er selvfølgelig også et bredt utvalg av appetittvekkende mat og drikke. Prøv noen av Frankfurts spesialiteter: Varm eplejuice istedenfor tradisjonell gløgg, og Bethmännchen istedenfor pepperkaker. Barna kan glede seg til en tur på karusellen og at julenissen kommer på besøk. Alt dette kommer naturligvis med kunstnerisk og musikalsk underholdning i bakgrunnen.

Sachsenhäuser julemarked

Julemarkedet ved Goetheturm tårn i Sachsenhausen-distriktet er ikke like stort. Allikevel har det alt du kunne ønske deg. Dette noe mer intime julemarkedet i Frankfurts Sachsenhausen-distrikt tilbyr tradisjonelle gjær-dumplings, gløgg eller eplejuice, dampende kjøttgryter, julesuvenirer og karuseller. Fra slutten av november kan du tilbringe mange timer her med familie og venner.

Rosa julemarked

Rosa julemarked på Friedrich-Stoltze-Platz er et alternativ til det klassiske julemarkedet. Rosa julemarked ligger like sentralt, men er ikke like stort. Det er imidlertid et spesielt populært møtested for LHBT-miljøet. Høydepunktet her er dekorasjonene, der de tradisjonelle fargene rødt og grønt er byttet ut med rosa. Med livemusikk, enestående ostefondue og en fargerik miks av besøkende, kan du hygge deg her i november og desember.

Svensk julemarked

God jul! I den første adventshelgen ønsker det svenske julemarkedet besøkende igjen velkommen til å tilbringe en hyggelig kveld med sine kjære. Smykker og tekstiler fra Skandinavia samt svenske krystaller spiller hovedrollen her. En tradisjonell svensk delikatesse som du bør prøve er prinsessekake, en spesialitet laget med sukkerbrødbunn, vaniljekrem, bærsyltetøy, krem og marsipan. Denne kan du skylle ned med et glass varm gløgg.

Hochster Schloss julemarked

Som alltid er julemarkedet på Hochster Schlossplatz torg åpent den første adventshelgen. Med Hochster Altstadt i bakgrunnen, sammen med slottet på bredden av elven Main, har dette julemarkedet en helt spesiell atmosfære. Jazzmusikk og tromboner fyller luften, og markedet er et velkomment alternativ til det store julemarkedet i sentrum.


Se arrangementene fra oven

Hva er bedre etter en kald vinterdag enn å krype opp i en komfortabel seng og nyte utsikten over Frankfurts skyline? Ta en pause fra julestresset med en avslappende stund på Scandic Frankfurt Museumsufer. Etter en god natts søvn med drømmer om Frankfurts vakre julemarkeder, er den store og varierte frokostbuffeten vår det perfekte stedet å få ny energi for nok en begivenhetsrik dag. Du kan også prøve julebuffeten i restauranten vår, der du finner tradisjonelle og ukonvensjonelle vinterkreasjoner.