Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Restaurant of  Scandic Frankfurt Museumsufer
Restaurant of  Scandic Frankfurt Museumsufer Terrace
Tilbake til hotell

Restaurant

Du kan glede deg til å nyte maten fra vårt klassiske, internasjonale kjøkken med en kreativ, regional vri.

Bordbestilling restaurant

Bestill bord

Den koselige atmosfæren i restauranten vår inviterer deg til å nyte et avslappet kveldsmåltid med kolleger, venner eller familie. Gjestene våre kan se frem til et godt utvalg av retter med en smak fra middelhavsregionen. Det kreative kokketeamet vårt skaper deilige retter, alle med en regional og sesongbasert vri. Vi tilbyr også populære Scandic-klassikere som burgere med hjemmelaget BBQ-saus.

Fra mandag til fredag fra midt på dagen ser vi frem til å ønske deg velkommen til vår forretningslunsj. Vi serverer et utvalg fiske- og kjøttretter som endrer seg ukentlig, i tillegg til vegetarretter.

Om morgenen serverer vi en balansert og stor frokostbuffet. Med over 100 frokostartikler og Fairtrade kaffe, alternativer for allergikere og sertifisert økologiske produkter, er frokosten vår den perfekte starten på dagen.

Vær oppmerksom på at hvis du har gjort en bestilling uten frokost, kan du alltids legge til frokost når du ankommer hotellet. Den koster EUR 19 per person per dag. For en redusert pris, bestill direkte ved ankomst i resepsjonen.For barn under 13 år koster ikke frokosten noe.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 06:30-11:00
Lunch: Mon-Sun 11:00-16:00
Dinner: Mon-Sun 16:00-22:00