Bestill overnatting

Restaurant of  Scandic Frankfurt Museumsufer
Restaurant of  Scandic Frankfurt Museumsufer
Restaurant temporarily closed
Unfortunately our restaurant is temporarily closed. But delicious snacks and refreshing drinks are available 24h/day in our hotel lobby. Breakfast is served as usual.
Tilbake til hotell

Restaurant

Du kan glede deg til å nyte maten fra vårt klassiske, internasjonale kjøkken med en kreativ, regional vri.

Bordbestilling restaurant

Bestill bord

Den koselige atmosfæren i restauranten vår inviterer deg til å nyte et avslappet kveldsmåltid med kolleger, venner eller familie. Gjestene våre kan se frem til et godt utvalg av retter med en smak fra middelhavsregionen. Det kreative kokketeamet vårt skaper deilige retter, alle med en regional og sesongbasert vri. Vi tilbyr også populære Scandic-klassikere som burgere med hjemmelaget BBQ-saus.

Fra mandag til fredag fra midt på dagen ser vi frem til å ønske deg velkommen til vår forretningslunsj. Vi serverer et utvalg fiske- og kjøttretter som endrer seg ukentlig, i tillegg til vegetarretter.

Om morgenen serverer vi en balansert og stor frokostbuffet. Med over 100 frokostartikler og Fairtrade kaffe, alternativer for allergikere og sertifisert økologiske produkter (DE-BE-039-4983-B), er frokosten vår den perfekte starten på dagen.

Vær oppmerksom på at hvis du har gjort en bestilling uten frokost, kan du alltids legge til frokost når du ankommer hotellet. Den koster EUR 22 per person per dag. For barn under 15 år koster ikke frokosten noe.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 06:30-11:00