restaurant frankfurt, frankfurt restaurant
restaurant frankfurt, frankfurt restaurant Terrace

Scandic Frankfurt Museumsufer

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Restaurant

Du kan glede deg til å nyte maten fra vårt klassiske, internasjonale kjøkken med en kreativ, regional vri.

Den koselige atmosfæren i restauranten vår inviterer deg til å nyte et avslappet kveldsmåltid med kolleger, venner eller familie. Gjestene våre kan se frem til et godt utvalg av retter med en smak fra middelhavsregionen. Det kreative kokketeamet vårt skaper deilige retter, alle med en regional og sesongbasert vri. Vi tilbyr også populære Scandic-klassikere som burgere med hjemmelaget BBQ-saus.

Fra mandag til fredag fra midt på dagen ser vi frem til å ønske deg velkommen til vår forretningslunsj. Vi serverer et utvalg fiske- og kjøttretter som endrer seg ukentlig, i tillegg til vegetarretter.

Om morgenen serverer vi en balansert og stor frokostbuffet. Med over 100 frokostartikler og Fairtrade kaffe, alternativer for allergikere og sertifisert økologiske produkter, er frokosten vår den perfekte starten på dagen.

Merk: hvis du har bestilt rom uten frokost, kan du fortsatt legge det til når du ankommer hotellet for EUR 14 per person per dag. Barn til og med 12 år gamle spiser alltid frokost gratis på Scandic.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 06:30-11:00
Lunch: Mon-Sun 11:00-16:00
Dinner: Mon-Sun 16:00-22:00