Shopping i Frankfurt

Ikke alt handler om finans i metropolen ved Main. Shoppere har også mye å glede seg til i Frankfurt, da utvalget av butikker ikke kunne vært mer variert. Enten du liker det elegant og komprimert i et kjøpesenter, sofistikert og eksklusivt i designerbutikker, eller ukonvensjonelt i små, nyetablerte forretninger: Frankfurt tilbyr noe for enhver smak.Goethestraße Frankfurt

Hvis du er på jakt etter luksusbutikker og kjente, eksklusive designere, da er Goethestraße i Frankfurt stedet for handleturen. Her finner du alle de store navnene, i tillegg til ONE Goetheplaza, et kjøpesenter som kun fører luksuriøse merker.

Frankfurt Zeil

Dette er hovedhandlegaten i Frankfurt, og antakelig den mest berømte på 'Mainhattan', der du finner alt du ønsker deg: I Zeil og i kjøpesenteret MyZeil i nærheten, finner du alt fra smykker og klær til elektronikk. Med mange arkitektonisk interessante bygninger fra 1600-tallet, har Zeil i tillegg nok severdigheter til å fylle opp en hel dag for de som er interessert i arkitektur og historie.

Skyline Plaza Frankfurt

Skyline Plaza i Europa Centre tilbyr 170 butikker over et område på 38 000 m², og her finnes det noe for enhver smak, enten du er på utkikk etter mote, mat eller andre ting til hverdagen. Treningsbehovet kan du dekke på treningssenteret i nærheten. Med en direkte transportforbindelse til KAP Europa Congress Centre og Messe Frankfurt, er det tidligere urbane underholdningssenteret strategisk plassert i Frankfurt.

Brückenstraße

I Brückenstraße, på den andre siden av elven Main, har mange unge designere og lovende start-up-selskaper etablert seg over de siste årene, og her tilbys et originalt utvalg av produkter. Noen glorete og fargerike, andre klassisk chic. Brückenstraße ligger mellom noen av museene som hører til byens Frankfurter Museumsufer-forening, og tilbyr også muligheten for en vakker spasertur langs bredden av elven Main.

Schweizer Straße

Ikke langt fra elven Main, og bare noen minutter unna offentlig transport, finner du mange forretninger og små butikker som har slått rot på Schweizer Straße. Hvis du elsker interiørdesign, innredning og unike produkter, bør du ikke gå glipp av denne gaten. Med nærhet til elven Main, inviterer Schweizer Straße deg også til å droppe T-banen og heller utforske den vakre løypen langs Tysklands mest berømte elv til fots.

Shopping i Frankfurt – noen forslag fra Scandic

Scandic Frankfurt Museumsufer er det perfekte, sentrale utgangspunktet for handleturen din i Frankfurt. Personalet i resepsjonen kjenner til alle de beste stedene for shopping, og ser frem til å hjelpe deg.