Kunstrom i Hamburg

De 29 kunstnerdesignede kunstrommene på Scandic Hamburg Emporio lover deg en unik hotellopplevelse. Bestill rommet til din favorittkunstner nå, og sov omgitt av fantastisk kunst i hotellets øvre etasjer. Kunstrommene finnes i kategoriene superior plus, juniorsuite og mastersuite, og i tillegg til unik kunst og utsikt, inkluderer de alltid adgang til den eksklusive loungen vår med gratis frokost, snacks og drikke.

Kunst på Scandic Hamburg Emporio i samarbeid med Viva con Agua

Mange unike konsepter venter på å bli oppdaget ved  Scandic Hamburg Emporio. Hotellets design ble inspirert av temaet «vann» og skaper en tilknytning til hansabyen, også nært tilknyttet vann. Scandic-merket er allerede velkjent for sin bærekraft, og vårt hotell i Hamburg fortsetter denne tilknytningen med vann i form av kunst. Kunstrommene er designet individuelt av kunstnere, og gjenspeiler deres egen tolkning av temaet vann. Kunstverkene, maleriene og fotografiene i kunstetasjene (7. og 8.) på hotellet utgjør et galleri med variert kunst. Her kan du se verkene til forskjellige kunstnere og fotografer, som Florian Weber, Thomas Koch og Paul Ripke. I tillegg har kunsten også et bærekraftstema: Prosjektet ble startet i samarbeid med den sosiale organisasjonen Viva con Agua og Millerntor Gallery fra Hamburg,  som støtter prosjekter for rent drikkevann og bygging av brønner, samt hygiene og tilgang til sanitære fasiliteter verden over. 

MILLERNTOR GALLERY – Art Creates Water

Millerntor Gallery holdes på fotballstadionet til FC St. Pauli i Hamburg hvert år, og er en internasjonal festival for urban kunst, musikk og kultur. Arrangementet ble innledet som et samarbeid mellom FC Sankt Pauli og Viva con Agua de Sankt Pauli e.V., en ideell organisasjon som har som mål å forsyne rent drikkevann til alle i verden. Under mottoet «Art Creates Water» (kunst skaper vann) ønsker Millerntor Gallery å øke sensibiliseringen til den globale situasjonen rundt drikkevann via kulturelle midler, samt å fremheve situasjonen vedrørende sanitære fasiliteter og hygiene i utviklingsland, for å vekke en følelse av sosialt ansvar hos de som besøker utstillingene. Forkortelsen WASH (Water, Art, Sanitation and Hygiene (vann, kunst, sanitering og hygiene)) fremhever dette målet. Det meste av inntektene som genereres gjennom salget av kunstverk vil bli donert av kunstnerne for å støtte arbeidet til Viva con Agua.

 

Bo på et av de unike kunstrommene våre

Kunstrommene ligger helt øverst, i 7. og 8. etasje på hotellet vårt Scandic Hamburg Emporio, og de fleste av dem tilbyr fantastisk utsikt over hustakene i Hamburg og en spesiell kunstnerisk atmosfære. Nederst på denne siden kan du se hvilke kunstnere som har udødeliggjort seg selv her, og velge ditt favorittrom for neste opphold i Hamburg.  

 

Det med liten skrift:Kunstrommene er tilgjengelig i romkategoriene superior plus og mastersuite, i tillegg til mange juniorsuiter på Scandic Hamburg Emporio. Disse rommene ligger i hotellets to øverste etasjer, og gir alltid adgang til loungen i 8. etasje, med inkludert frokost, snacks og drikke gjennom hele dagen. For å bestille et spesifikt kunstrom, kontakt reservasjonsavdelingen ved bruk av skjemaet vårt for bestillingsforespørsler eller ring +49 (0) 40 4321870 eller send en e-post til artrooms.de@scandichotels.com. Rommene kan bestilles ved tilgjengelighet.