Kunstrom i Hamburg

En unik hotellopplevelse med en dypere mening i kunstrommene våre på Scandic Hamburg Emporio. Bestill rommet til din foretrukne kunstner nå, og sov blant kunstverkene i de øvre etasjene. I tillegg til å by på unike kunstverk og flott utsikt, har rommene adgang til den eksklusive loungen vår der frokost, snacks og drikke tilbys uten ekstra kostnad.Kunst på hotellet i samarbeid med Viva con Agua

Mange unike konsepter venter på å bli oppdaget på Scandic Hamburg Emporio . Ikke bare er designet inspirert av temaet «vann» – gjestene kommer også tettere på dette essensielle elementet gjennom kunsten. De 29 kunstrommene og to kunstetasjene våre har blitt individuelt designet av tyske og internasjonale kunstnere, alle med sin egen tolkning av temaet «vann». Dette omfattende designprosjektet ble utført i samarbeid med den Hamburg-baserte organisasjonen Viva con Agua, som jobber for bedre tilgang til rent drikkevann, hygiene og sanitære fasiliteter verden over.

 

Bilder: Lea May for Viva con Agua

Millerntor Gallery, en internasjonal festival for urban kunst, musikk og kultur, holdes på FC St. Pauli fotballstadion hvert år. Under mottoet «Kunst skaper vann», har kollektivet som mål å øke bevisstheten til de besøkende til utstillingen om den globale situasjonen og deres bærekraftige prosjekter som fokuserer på WASH-prinsippet (Water, Art, Sanitation and Hygiene). Det meste av inntektene som genereres gjennom salget av kunst vil bli donert av kunstnerne for å bidra til Viva con Aguas arbeid og finansiere fremtidige WASH-prosjekter.

Overnatt på et kunstrom

Kunstrommene våre ligger i 7. og 8. etasje på hotellet, og i tillegg til den spesielle atmosfæren som kunsten skaper, har de fleste rommene også spektakulær utsikt over hustakene i Hamburg. Nedenfor kan du se hvilke kunstnere som har blitt udødeliggjort på Scandic Hamburg Emporio, og du kan velge ditt foretrukne rom for neste opphold. 

Kunstrommene våre på Scandic Hamburg Emporio er tilgjengelig i romkategoriene superior plus og mastersuite, i tillegg til mange juniorsuiter. Disse rommene gir adgang til den eksklusive loungen vår, som tilbyr gratis frokost hver dag, i tillegg til snacks og drikke. Kontakt bestillingsavdelingen vår via  skjemaet eller kontaktdetaljene øverst til høyre for å bestille et kunstrom. Rommene kan bestilles ved tilgjengelighet.