Shopping i Hamburg

Binnenalster er ikke bare et flott sted for en spasertur, men byr også på fantastiske shoppingmuligheter. De mange shoppingsentrene mellom Gänsemarkt-torget og Jungfernstieg er virkelig en perle for alle shoppingglade. Oppdag Hamburg sentrum nå.

Jungfernstieg Hamburg

Start shoppingrunden på Jungfernstieg, da butikkene ligger rett ved. Distriktet på motsatt side av innsjøen Binnenalster i Hamburg er hvor du finner alle de store, velkjente merkene. Langs Jungfernstieg, Großen Bleichen og Neuer Wall finner du eksklusive butikker og varehus, deriblant Kaisergalerie og Colonnaden. Hanseviertel shoppingsenter byr på en meget spesiell shoppingopplevelse. Det 9000 kvadratmeter store senteret har status som et historisk monument og byr på alt du kan forestille deg. Hamburger Hof shoppingsenter, Alsterhaus og Europa Passage Hamburg er ypperlige valg for de med et lavere budsjett. 

GÄNSEMARKT

Hvis du drar mot nordvest på Jungfernstieg, kommer du til torget Gänsemarkt​. Her finner du diverse restauranter samt shoppingsenteret QUARREE, en bygning av arkitektonisk interesse på tross av den enkle utsiden. Når du har kommet inn, vil du bli forbløffet over shoppingsenterets størrelse. Det ligger rundt 90 butikker og forretninger i ulike bygninger som selger noe for enhver smak.

SCHANZENVIERTEL

Hvis du forlater Gänsemarkt-torget og drar vestover, kan du følge Hauptstrasse til du kommer til det avslappede distriktet Karolinenviertel. Her kan du bytte ut turiststedenes kjas og mas med små butikker i rolige gater. Luksuriøst og eksklusivt, eller individuelt og alternativt: disse attraktive butikkene passer perfekt når du vil bruke tid på å se på ulike varer. Bare en kort tur unna finner du det berømte Sternschanze-distriktet, som er et like alternativt sted. De kule platebutikkene, bruktbutikkene, barene og kafeene skaper et hyggelig avbrekk fra de største turiststedene i Hamburg.

MÖNCKEBERGSTRASSE

Store varehus, globale merker og uavhengige butikker. Mönkebergstrasse går mellom sentralstasjonen og rådhusdistriktet. Her finner du alt du trenger for en vellykket shoppingtur. Det luksuriøse varehuset Levantehaus er så absolutt verdt et besøk. I denne arkaden finner du også verdens første Steiff-galleri . Gullsmeder, smykkeeksperter, ekstravagant mote og et rikholdig og variert utvalg av restauranter gjør tilbudet komplett.

Hamburg i farta: Vil du ha flere tips for ditt besøk i Hamburg? Dette kartet har all informasjonen du trenger og hjelper deg med å finne frem til alle severdighetene og de beste shoppingmulighetene.

Ditt hotell på Gänsemarkt-torget

 Scandic Hamburg Emporio er det perfekte startpunktet for en spasertur i byen. Herfra kan du lett gå rundt i alle butikkene. Det finnes mange shoppingmuligheter like i nærheten av hotellet vårt. Etter en slitsom dag, kan du dra rett tilbake til hotellet og spise i vår H2O Restaurant , som hele byen kjenner til. Du kan også slappe av i trenings- og badstueområdet vårt.

Du får følgende fordeler:

 • Byhotell med en sentral beliggenhet i Hamburg
 • Bare 15 minutters gange fra Dammtor stasjon for langdistansetog
 • Andre attraksjoner i nærheten (som Gänsemarkt, Jungfernstieg, Laiszhalle og Planten un Blomen)
 • Gratis WiFi
 • Barn på opptil 12 år får gratisovernatting og frokost
 • Romslige og komfortable rom
 • Omfattende frokost med mange økologiske matvarer og allergikervennlige produkter
 • Parkeringsplass rett ved hotellet vårt
 • Skandinavisk stil og design i Tyskland
 • Lun og vennlig service
 • Bestill direkte via nettsiden vår og få de beste tilbudene