Bestill overnatting

Bar
Bar
Tilbake til hotell

Bar

Bare ett blikk på barmenyen vår sier alt: Du har kommet hit for å bli. I det minste for så lenge det tar deg å smake på én av våre moderne, regionale viner fra bærekraftige vingårder, én av våre mange kreative cocktails eller én av våre hjemmelagde fruktige limonader. Vi har faktisk tid til å servere deg alt, da baren er åpen daglig til kl. 01.00.

Bordbestilling restaurant

+49 911366300

Er du kjent med den frankiske sprudlevinen «Secco»? Eller Nürnbergs «røde øl»? Nei? Da inviterer vi deg til å komme og nyte Frankens unike smak. Rødt øl, for eksempel, er siden tidlig middelalder laget med spesielle bryggerimetoder, og er én av byens ekte spesialiteter. Baren vår er det perfekte stedet å nyte en avlappende drink etter jobben, eller en sprudlene apertif om kvelden, og har vist seg å være et populært møtested for både gjester og lokalbefolkning.

Vi har lagt mye kjærlighet inn i hver minste designdetalj, satt sammen en nøye gjennomtenkt meny og ser til at hver eneste cocktail er profesjonelt ristet – eller rørt. For å opprettholde hotellets kulinariske konsept er de fleste av vinene fra Franken eller andre regioner i Tyskland, og de er ofte fra vingårder som har forpliktet seg til bærekraftig praksis for vindyrking. Med null prosent alkohol, men hundre prosent smak, vil våre hjemmelagede limonader, for eksempel med å bruke frankiske plommer eller Earl Gray-sirup, garantert også å gjøre inntrykk. Nysgjerrig?

Åpningstider

Opening hours
Bar: Mon-Sun 18:00-01:00