Julebord på Scandic Hamar

Ta deg en pust i bakken i julestria. Trim lattermusklene og nyt god mat i hyggelig selskap på Scandic Hamar.

"Tøys jula inn" hos oss!

Jonas Rønning, Gustav Nilsen og Paul Håvard Østby «Tøyser Jula Inn» med Torbjørn Dyrud på tangentene. 23. og 24. november. 

Nå går tre av Norges morsomste menn sammen. De har hver for seg laget Norges største og beste sommershow og Norges største og beste sommerrevy. Nå skal de sammen lage det artigste og mest tullete juleshowet som noen gang har blitt laget.

I november og desember drar de på turné og vil gi publikum parodier, stand up, sketsjer og musikalsk humor i et forrykende tempo. Så ta deg en pust i bakken i julestria. Slipp handleposene og vaskefilla. La gorojernet hvile mens du trimmer lattermusklene. Sikre deg billetter i god tid, for når disse gutta tøyser jula inn blir det garantert både mye folk og mye moro! Etter showet blir det Nachspiel i Hamarhallen med Kalle Føtters Orkester! 

  • Pakkepris med bespisning samt inngang til show og nachspiel: kr. 1040,- per person. 
  • Pakkepris med bespisning, show, nachspiel og overnatting: kr. 1585,- per person i dobbeltrom – kr. 1930 p.p i enkeltrom.

Bestilling gjøres på mail: meeting.innlandet@scandichotels.com eller tlf: 62 35 99 00.
Husk å oppgi hvilken dato du ønsker å bestille - 23. eller 24. november.


Contiki 1. desember

Legg årets julebord til Scandic Hamar! Nyt en bugnende julebuffet av varme og kalde retter, tilberedt av kokker som brenner for faget. Klokken 21:00 spiller Contiki opp til dans!

Contiki består av Rune Engen og Roger Nysveen som stammer fra dansebandet Furulunds fra Lillehammer. Contiki ble etablert i 2008. På disse få årene har Contiki rukket å bli landskjent og med mye egenprodusert materiale i bagasjen spilles det nå over hele landet.

Dørene åpner klokken 18:30 med aperitiff i Vinterhaven.

  • Julebordspakke inkludert buffet, aperitiff og dans til Contiki: Kun kr, 590,- per person.
  • Julebordspakke inkludert overnatting: Kr. 1135,- per person i dobbeltrom, kr. 1480,- per person i enkeltrom. 

Bestilling gjøres på mail: meeting.innlandet@scandichotels.com eller tlf: 62 35 99 00.