Åpningstilbud i FrankfurtOpplev Frankfurt i "landlige" omgivelser

Endelig! Den 1. mars 2023 åpnet vi dørene til Scandic Frankfurt Hafenpark. Vårt nye, moderne og bærekraftige hotell ønsker deg hjertelig velkommen med sin beliggenhet mellom Den europeiske sentralbanken og Hafenpark - en deilig grønn oase.

bo blant høyhus og det grønne  

Målet vårt med hotellets konsept og valg av beliggenhet, er å være det ledende hotellet i byen ved elven Main. Den innovative arkitekturen til hotellet kombinerer detaljer av bærekraft, moderne design og komfort i en unik setting.
 
Scandic Frankfurt Hafenpark ligger øst i Frankfurt i det nylig utviklede Hafenpark-området. Som hotellet, bærer distriktet karakter av sin moderne arkitektur med beliggenhet blant grønne områder og fritidsanlegg. Vi har skapt moderne rom for oppholdet ditt, der naturen forlenges inn i hotellet og hagefunksjoner forenes med åpne og luftige områder. 
 
Hos Scandic er en følelse av åpenhet et must, sammen med sosial samhandling. På hotellet vil du derfor finne flere områder der du kan tilbringe tid sammen med andre mennesker.

På morgenen kan du starte dagen med vår varierte frokost med mer enn 40 % organiske produkter. Etter dine gjøremål om dagen kan du slappe av i våre salonger, og deretter ta turen til baren og restaurantområdet om kvelden, der vi serverer sesongbaserte retter med regional påvirkning. 
 
Nyt deretter roen i våre elegante og komfortable rom. Tregulv samt naturlige farger og stoffer skaper varme, mens våre deilige senger sikrer deg en god natts søvn. 
 
Besøk våre badstuer og treningsrommet som er åpent 24 timer i døgnet. Hafenpark, som ligger rett over veien, tilbyr flere sportsanlegg og Osthafen Skatepark - her bør det være nok å ta av.

Få de beste romprisene nå og bestill et dobbeltrom fra 99 EUR. Tilbudet gjelder i mars og april 2023. Husk at som medlem i Scandic Friends får du alltid de beste prisene på overnatting.

Hvis du ønsker å oppleve Frankfurt med familien, bør du velge et av våre familierom. 

Vi ønsker deg velkommen til å nyte hotellet nær byens sentrum og en urbansk hagefølelse.
 

Du kan se frem til:

  • de høyeste standarder når det gjelder bærekraft og komfort
  • unik beliggenhet med moderne design
  • en perfekt start på dagen med vår frokostbuffet 
  • sesongbaserte og regionale retter til lunsj og middag
  • offentlig transport i umiddelbar nærhet