The Spacation på Hotel Norge

Unn dere et avbrekk i hverdagen, og nyt et velgjørende opphold med behandling hos Artesia og inngang til The Pool & Spa inkludert.Unn deg et avbrekk i hverdagen med ro, velvære og hvile. Nyt en fantastisk overnatting med behandling hos Artesia og inngang til The Pool & Spa inkludert.

På Hotel Norge by Scandic kan du nyte et uforglemmelig og avslappende opphold som vil gi energi og ikke minst gjøre godt for kropp og sjel.

Vi tilbyr en pakke for to som inkluderer det som skal til for å gjøre oppholdet til en avslappende egenferie.

Bo i et av våre nydelige dobbeltrom med fantastisk utsikt over Bergen. Prosecco og husets franske makroner står klart på rommet ved ankomst, før dere kan skifte til morgenkåpe og nyte den avslappende stemningen i The Pool & Spa. Dere velger selv mellom 40 minutters klassisk massasje og 45 minutters ansiktsbehandling. Etter en god natts søvn venter en velsmakende frokost i Novastuene og sen utsjekk dersom dere ønsker det.

The Spacation inkluderer:

  • Én natt i et oppgradert dobbeltrom med utsikt
  • Prosecco og husets franske makroner på rommet ved ankomst
  • Vår prisvinnende og smakfulle frokostbuffet i Nova
  • Sen utsjekk
  • Myk og deilig badekåpe og tøfler til bruk i Spa-området
  • Spa-pakke på Artesia Spa:

Gratis inngang til vårt avslappende og vakre Pool & Spa-avdeling som har oppvarmet basseng, badstue, kalddusj, steamrom og et flott relax-område med daybeds

Velg mellom 40 min. klassisk massasje eller 45 min. ansiktsbehandling

Pris

Kr 2700,- per person

Betingelser
Tilbudet gjelder på ledig kapasitet alle dager. The Pool & Spa har aldersgrense 16 år. Hvis behandlinger skal avbestilles må dette skje 24 timer før tidspunktet for behandlingen. 
Les om våre Covid-19 tiltak når det gjelder Spaet.