Priser hos Scandic Go

Her kan du finne informasjon om de forskjellige prisene hos Scandic Go.GO SAVE. INGEN FROKOST

Pris tilgjengelig på Scandic G-hoteller. Bestillinger kan ikke refunderes, endres eller avbestilles. Kredittkort vil bli belastet når bestillingen er bekreftet. Frokost er ikke inkludert i prisen. MVA er inkludert.


GO CHANGE. INGEN FROKOST

Pris tilgjengelig på Scandic Go-hoteller. Bestillinger kan endres gratis, men kan ikke refunderes og kan ikke avbestilles. Når du endrer en bestilling kan datoer, antall netter, romtype og antall personer endres. Det er ikke mulig å endre hotell. Forskjell i pris mellom den opprinnelige bestillingen og den nye bestillingen betales ved innsjekk hvis den nye prisen overstiger den opprinnelige prisen. Ombooking som resulterer i en lavere pris enn den som allerede er betalt vil ikke bli refundert. Endring av bestilling er tillatt inntil kl. 18.00 lokal tid på ankomstdagen. Kredittkort belastes når bestillingen er bekreftet. MVA er inkludert. Denne prisen er kun tilgjengelig for bestilling på Scandics nettside og app.

GO FLEX. INGEN FROKOST
Pris tilgjengelig på Scandic Go-hoteller. Denne prisen er kun tilgjengelig på våre Scandic Go-hoteller. Kan bestilles til og med ankomstdagen. Bestillinger kan endres eller avbestilles frem til kl. 18.00 lokal tid på ankomstdagen. Betaling skjer i forbindelse med oppholdet. Frokost er ikke inkludert. MVA er inkludert.