Nyhet – SAS Credits og Scandic

Det skal være enkelt å reise og behagelig å bo på Scandic. Vi har over 150 hoteller i ti land. Alle med sin spesielle atmosfære og sin egen unike beliggenhet. Men de har også mye til felles. Smarte ting og kloke tanker som gjør jobbreisingen din like bekvem, det være seg du sjekker inn i Oslo eller i København.

Alltid på Scandic – for både bedrift og privatperson

En stor økologisk frokostbuffet er alltid inkludert i romprisen. Blir du fysen på litt nattmat eller vil ta med deg en kaffe opp på rommet, besøker du hotellets døgnåpne minibutikk. Vil du surfe, bruker du vår trådløse internettilgang gratis. Dessuten bor barn under 13 år hos oss uten ekstra kostnad. 

Fordeler for bedriften

Scandic tibyr bedrifter som har en SAS Credits-avtale rabatt på våre ordinære rompriser. Følgende gunstige fordeler er inkludert:* 

  • 5 % rabatt på vår Flex-pris på over 150 hoteller i ti land
  • Dra nytte av våre gode tilbud
  • Bestilling på nettsiden vår

 

* Har bedriften din allerede en avtale med Scandic, kan en SAS Credits-avtale ikke kombineres med denne. Begge håndteres som separate avtaler.

Meld inn bedriften din

Vi tar kontakt med deg når vi har mottatt innmeldingen din. Før dere begynner å bo hos oss, kommer bedriften til å få en velkomstpakke med mer informasjon om Scandic. Der finner du også informasjon om hvordan du og dine kolleger blir medlemmer i vårt stamgjestprogram og hvordan dere kan bli oppgradert til 2nd floor.

Bedrift
Organisasjonsnummer
Kontaktperson
Tittel
E-post
Telefon
Bedriftsadresse 1
Bedriftsadresse 2
Postnummer
By/Sted
Land
SAS Credits CMP nummer