300 000 medlemmer i Norge – Konkurranse

Og den heldige vinneren av 300 000 poeng er...

Gratulerer Bernd Schmid! Du har vunnet 300 000 poeng i Scandic Friends ved å besvare vårt enkle spørsmål; «Hva ville du ha brukt 300 000 poeng på, hvis du skulle bli den heldige vinneren?»

Bernd svarte: «300 000 poeng ville jeg ha brukt på innkvartering av gjester til min datters konfirmasjon neste år.»

Vi ringte Bernd for å gi han den hyggelige beskjeden, og han ble selvfølgelig veldig overrasket og syntes det var artig å vinne hele 300 000 poeng! Han hadde, i en ellers hektisk hverdag, nesten glemt at han i det hele tatt hadde sendt inn et svar på konkurransen.

Som nevnt ønsker han å bruke poengene på innkvartering av gjester i forbindelse med sin datters konfirmasjon. Bernd er tysk, og har derfor slekt i Tyskland som er selvskrevne gjester i konfirmasjonen som avholdes i Strinda kirke i Trondheim i mai neste år. De har for øvrig ingen slekt i Trondheim, så uttak av frinetter i en by med mange Scandic-hoteller er en kjærkommen gave.
«Min datter er veldig begeistret over gevinsten, og håper at gjestene kan innkvarteres på ett og samme hotell», sier Bernd.

Bernd er veldig glad i sin svigermor som bor i Oslo, så når han er på jobbreise i byen, foretrekker han å bo hos henne. Men skal han overnatte på hotell, velger han selvfølgelig Scandic! Bernd ser igjennom nyhetsbrevene fra Scandic Friends når de dukker opp i innboksen, og han sier at de gir inspirasjon til å besøke flere byer i Norge med familien. Det beste han vet ved å bo på hotell, er en god og lang frokost, noe han vet at Scandic tilbyr.
Scandic Friends er veldig glade for å kunne bidra til en hyggelig og komfortabel konfirmasjonsfeiring!

Bernd var tidligere medlem i Rica Hotels’ fordelsprogram, og han ble med over til Scandic Friends etter oppkjøpet. Han er godt fornøyd med Scandic Friends og fordelene han får som medlem.