Bestill møterom

En møtekoordinator tilpasset ditt behov

Våre møterådgivere vil hjelpe å designe møtene slik at de blir akkurat slik du ønsker deg. De er trente til å gi deg akkurat det møte du ønsker deg.

effektive møter med mening

I dag tilbringer ansatte rundt 30 prosent av arbeidstiden i møter, men hvor mange har verktøyene til å gjøre det beste ut av dem? Scandic sitt nye møtekonsept med profesjonelle møterådgivere, vil tilby kundene skreddersydde og formålstjenlige opplevelser.

For det første, hvor mange møter har du vært på i dag? Det er stor sannsynlighet for at svaret er to eller tre. Hvis du er leder, er sannsynligheten enda større. For det andre, har bedriften en programerklæring for møter vedtatt av styret, som blir nøye fulgt fra A til Å? Ikke det? Vi kan trøste deg med at dere ikke er alene. Det er ikke bare bare å skape en positiv og effektiv møtekultur eller å fastsette et rammeverk. Og det er det Scandic sitt nye møtetilbud dreier seg om.

De siste årene har Scandic vært i tett dialog med kundene om hvordan vi kan hjelpe dem til effektive møter. Kundenes ønsker førte til et nytt møtekonsept der Scandic sine møterådgivere står i sentrum. Snart er de 500 personer. Alle har fått opplæring ved det kreative utdanningsselskapet Hyper Island, som har utviklet opplæringsprogrammet i samarbeid med Scandic.

Møterådgiverne vil få verktøy til å utforme innovative møter som er tilpasset kundenes behov. Tjenestene vil spenne fra rådgivning og struktur, til mat og møblering – alt for å skape best mulige omgivelser for hvert enkelt møte.