Kjæledyr på hotell

Planlegger du å bo på hotell og vil ha med deg din hund, katt eller annet husdyr? På de fleste av våre hoteller kan du ha med din firbente venn, og vi tilbyr deg tilpasset rom.Bo med hund, katt eller annet husdyr på hotell

De fleste av våre hoteller lar deg ta med kjæledyret ditt når du bor hos oss. Imidlertid kan hotellene ha forskjellige regler når det gjelder kjæledyr, for eksempel antall per rom og type dyr. Enten det er hunden, katten eller andre mindre kjæledyr du vil ha med deg, er kostnadene de samme.

På hotellene som tilbyr spesialtilpassede dyrerom, koster det noe ekstra i tillegg til romprisen. Du betaler dette tillegget i forbindelse med oppholdet. Kontakt hotellet du er interessert i å bo på for å vite mer.

Tillegg for dyrevennlig rom:

Tillegg per natt eller opphold:


Obs! Hvis du foretar en romreservasjon på vår hjemmeside, så ikke glem å klikke i boksen for kjæledyrvennlige rom i reservasjonen under Mine preferanser og spesielle behov. Du må også kontakte hotellet direkte for å sikre at du kan få et spesialtilpasset rom for dyr, ettersom ovenstående bare er et ønske.