Nyhet; Scandic Go

Vi er veldig glade for å dele vårt nyeste prosjekt - et smart urbant hotellkonsept som fokuserer på å levere det viktigste innen hotellovernatting til en god pris, samtidig som det er miljøvennlig og intuitivt å bruke. Perfekt for gjester som ønsker å ha mer penger til overs for opplevelser utenfor hotellet. Nå har Scandic Go endelig åpnet sitt første hotell i Stockholm.Scandic Go er et nytt brand innen Scandic-familien - et perfekt valg for deg som vil ha en god natts søvn med god beliggenhet, og som ønsker å bruke litt mer tid og penger på opplevelser utenfor hotellet.

Vårt første Scandic Go åpnet 5. september

Scandic Go, Upplandsgatan 4. 
Hotellet ligger i hjertet av det pulserende Norrmalm-området, rett ved Norra Bantorget og nær sentralstasjonen, den perfekte basen for å utforske byens travle sentrum.

Med telefonen kan du bestille rom, sjekke inn og ut, betale for ting og bestille mat og drikke for henting i loungen. Mat og drikke kan også nytes på stedet. Dette gjelder for tidlige morgener, sene kvelder og alt i mellom.

På våre Go-hoteller finner du deilige produkter for kropp og hår, et vaskerom og en salgsautomat for nødvendighetene du glemte igjen hjemme eller valgte ikke å ta med deg.

Et hotell med service alltid tilgjengelig hvis du ønsker det.