SCANDIC GO – EN NY MERKEVARE i SCANDIC-FAMILIEN

Det er gledelig å dele vår nye merkevare Scandic Go, et smart og urbant hotellkonsept med det du trenger til en god pris. Samtidig er Scandic Go et miljøvennlig konsept som er intuitivt å benytte. Hotellet er perfekt for gjester som gjerne bare vil på tur eller sitte igjen med så mye som mulig til opplevelser utenfor hotellet.Det meste av oppholdet ditt på Scandic Go styres fra telefonen din. For eksempel når du sjekker inn, sjekker ut, bestiller mat og betaler. Alt er digitalt. Dette gir deg en sømløs opplevelse der du har kontroll. Et nedskalert hotell med service alltid tilgjengelig når du ønsker det. 

Gled deg over typisk gatemat og noe godt å drikke i loungen, eller hent deg noe selv og ta med på farten. Dette gjelder for tidlige morgener, sene kvelder og alt i mellom.

På Scandic Go får du det du trenger. Vi har forfriskende baderomsprodukter, et vaskerom og et utvalg av nødvendigheter i loungeautomaten, i tilfelle du har glemt noe eller valgt ikke å ta med deg saker hjemmefra.

SCANDIC GO I STOCKHOLM 

Scandic Go, Upplandsgatan 4. 
Sentralt på Norrmalm pulserer det av liv, og her finner du oss, rett ved Norra Bantorget og nær sentralstasjonen. Vi er en perfekt base når du skal gjøre deg kjent i byens travle sentrumsgater.

ÅPNER SNART, FØLG MED 

ÅPNER I SEPTEMBER 2024. Scandic Go, Sankt Eriksgatan 20, Stockholm 
Sveriges hovedstad byr på en hel del steder å gå og se, og et vell av nye opplevelser. Vi åpner enda et Scandic Go i Stockholm, i Sankt Eriksgatan på Kungsholmen.  

Scandic Go utvider: Vi åpner enda et hotell i sentrum av Stockholm

ÅPNER 2025. Scandic Go, Oulu i Finland

Vi bringer våre smarte, urbane hoteller over hele Norden, og neste stopp er i Oulu i Finland. Sees snart! 

Scandic Go utvides kontinuerlig – åpner nytt hotell i Oulu i 2025

ÅPNER i 2028. Scandic Go, Garden Helsinki 
Snart har vi et sted å bo bare noen få dansetrinn unna din neste Garden Helsinki-opplevelse – følg med!

Scandic styrker posisjonen i Helsinki med to nye hoteller