Helse og mosjon

Benytt våre treningsvideoer - "Scandic Hotels X samarbeidspartnere" med Casall, RBK og Norges Håndballforbund. Her viser personligere trenere og proffe idrettsutøvere øvelser som hjelper deg til å våkne opp, roe ned og selvfølgelig tips til en skikkelig treningsøkt.ROM FOR velvære

Få velvære og mosjon inn i livsstilen din med litt hjelp fra treningsvideoene våre. Bli inspirert av Scandic i samarbeid med Casall, RBK og Norges Håndballforbund på hotellrommet eller hjemme, og oppretthold eller start en sunn rutine med oss.

Trening med Rosenborg Fotballklubb

Hold deg i form med disse øvelsene fra proffe utøvere hos RBK. Øvelsene kan tilpasses alle nivåer, enten du har litt å gå på eller om du er godt trent.

La de personlige trenerne Matthew og Luke veilede deg til god helse og bedre kondisjon

Matthew er foreleser og personlig trener innen helse og kondisjon og fokuserer på kontroll, styrke og rytme. Luke er en erfaren yogalærer og mindfulness-trener og fokuserer på søvn, restitusjon og avslapning.

Filmene har forskjellig formål som gjør dem aktuelle til forskjellige tider på døgnet.

Se treningsvideoene og prøv selv

Våkn opp med Matthew:

Warm up

Ro ned med Luke:

Trening på våre hoteller

På nesten alle våre hoteller tilbyr vi treningsfasiliteter som du har fri tilgang til. Hvis du foretrekker friluftsliv, gir vi deg gjerne tips og forslag til turveier som egner seg både til gåing og jogging. På hotellenens side kan du lese om hva hotellet tilbyr, være seg internt treningsrom eller trening hos en samarbeidspartner i nærheten.