Helse og mosjon

Det skal både være morsomt og lett å trene, i tillegg kunne koble av etter en lang dag. Vi har derfor lansert noen treningsvideoer sammen med Casall som gir deg tips fra morgen til kveld. Her viser personlige trener Matthew øvelser som hjelper deg til å våkne opp, roe ned og selvfølgelig tips til en skikkelig treningsøkt.ROM FOR velvære og nye rutiner

Sett av tid til velvære og mosjon når du bor hos oss. Bli inspirert av våre treningsvideoer i samarbeid med Casall. Våre flotte instruktører Matthew og Luke guider deg gjennom ulike øvelser, du enten kan utføre på hotellrommet, i hotellets gym eller hjemme.

"Jeg fokuserer på utvikling av vår evne til å bevege oss med kontroll, styrke og rytme. " /Matthew

La de personlige trenerne Matthew og Luke veilede deg til god helse og bedre kondisjon

Matthew er foreleser og personlig trener innen helse og kondisjon og fokuserer på kontroll, styrke og rytme. Luke er en erfaren yogalærer og mindfulness-trener og fokuserer på søvn, restitusjon og avslapning.

Filmene har forskjellig formål som gjør dem aktuelle til forskjellige tider på døgnet.

Se treningsvideoene og prøv selv

Våkn opp med Matthew: (filmene er på engelsk)

Ro ned med Luke: (filmene er på engelsk

Trening på våre hoteller

På nesten alle våre hoteller tilbyr vi treningsfasiliteter som du har fri tilgang til. Hvis du foretrekker friluftsliv, gir vi deg gjerne tips og forslag til turveier som egner seg både til gåing og jogging. På hotellenens side kan du lese om hva hotellet tilbyr, være seg internt treningsrom eller trening hos en samarbeidspartner i nærheten.