Hos oss er det alltid et treningsrom i nærheten

Klart sengene er komfortable, men en treningsøkt vil muntre opp både deg og samvittigheten! Tren i vårt velutstyrte treningsrom. Hvis du foretrekker fuglesang, kan du låne en sykkel fra resepsjonen.

Lad opp batteriene dine

Vi mener at det kan være både gøy og lett å trimme. Derfor kan du lade batteriene og holde deg i form mens du bor hos oss.

På nesten alle våre hoteller har du fri adgang til et moderne og velutstyrt treningsrom. På noen av hotellene våre har vi også avtaler med nærliggende treningssentre, der gjestene våre kan trene gratis. Hvis du ønsker frisk luft, kan du låne gåstaver eller en sykkel. Vi gir deg gjerne tips til joggeruter i hotellets nærområde.

Ny energi med moderne trening

 

Vi har fokus på luftige fasiliteter med god belysning og store speil. Treningsrommene er alltid minst 20 m² og de har alle basisutstyr som består av treningsapparat, treningssykkel, vekter, vektbenk, treningsballer og treningsmatter. Dette gir deg muligheten for en effektiv og variert treningsøkt. Vi har også en stor TV, inspirerende bilder, treningsguider og en servicestasjon inkludert rene håndklær.