Helse og mosjon

Vi lanserer våre treningsvideoer - "Scandic Hotels X samarbeidspartnere" med Casall, RBK og Norges Håndballforbund. Her viser personligere trenere og proffe idrettsutøvere øvelser som hjelper deg til alt fra å våkne til en skikkelig treningsøkt.ROM FOR velvære

Få velvære og mosjon inn i livsstilen din med litt hjelp fra treningsvideoene våre. Se videoene på rommet eller hjemmefra, og behold eller start din sunne rutine med oss. Bli inspirert av Scandic i samarbeid med Casall, RBK og Norges Håndballforbund. 

Trening med Rosenborg Fotballklubb

Kom eller hold deg i form med disse øvelsene fra proffe utøvere hos RBK. Disse øvelsene kan tilpasses alle nivåer, om du har litt å gå på eller er meget godt trent.

La våre personlige trenere Matthew og Luke veilede deg til helse og kondisjon

Matthew og Luke vil lede deg til en daglig rutine for å finne en balanse når du bor på hotellene våre eller hjemme. Matthew er foreleser og personlig trener innen helse og kondisjon og fokuserer på kontroll, styrke og rytme. Luke er en internasjonalt erfaren yogalærer og mindfulness-trener og fokuserer på søvn, restitusjon og slapp av.

Filmenes forskjellige formål fra å varme opp, komme seg og slappe av og sove godt, gjør de perfekt for hver del av dagen.

Se våre seks treningsvideoer i rommet og prøv selv

Våkn opp med Matthew:

Warm up

Ro ned med Luke:

Fasiliteter på hotellene våre

På nesten alle våre hotell har du fri tilgang til treningsstudiofasiliteter der du kan trene gratis når du bor hos oss. Hvis du foretrekker friluftsliv, vil vi gjerne gi deg tips om jogging eller turveier i hotellomgivelsene. Når du bestiller oppholdet, kan du alltid lese om hvert hotell hva slags treningsstudio de kan tilby.