The Vertical Penalty

The Vertical Penalty er et halsbrekkende fotballstunt i samarbeid med Rosenborg Ballklubb(RBK), fjorårets vinner av både serie og cup. Et ordinært straffespark kan være nervepirrende nok der alles øyne er på straffeskyteren. Men hva om man legger inn et ekstra utfordrende element? Se hva som skjedde da vi lot Pål André Helland gå over kanten på 74 meter høye Scandic Lerkendal for å gjennomføre verdens bratteste straffe.



Scandic Lerkendal er nærmeste nabo til Lerkendal stadion, og i fjor satte vi opp den ultimate treningsøkten for RBK, nemlig «The Epic Volley» hvor spillerne slo volleypasning fra taket av hotellet og inn på stadion. Filmen ble en viral hit nasjonalt og internasjonalt med visninger på samtlige kontinenter. I år ønsker vi å ta det et skritt lenger. Scandic utfordret derfor RBK-spiller Pål André Helland til å ta verdens bratteste straffespark hengende, bokstavelig talt, i en tynn tråd på utsiden av Scandic Lerkendal.    

 

Det krever en god del ressurser for å få til et slikt stunt. I bakomfilmen under kan du få et lite innblikk i hvordan The Vertical Penalty ble til.