Hold oversikt over økonomien

Hvis du ikke bor på Scandic veldig ofte, er våre Corporate Cheque en smart løsning. De gir deg og bedriften din spesielle rompriser på 10 netter om gangen.fordeler med Corporate Cheques

  • De er digitale og enkle å bruke
  • Du drar nytte av en god pris til en liten investering
  • Du kan budsjettere for hotellkostnadene dine i begynnelsen av året
  • Sjekkene kan brukes av flere personer
  • Du nyter alle fordelene dine og tjener poeng som vanlig hvis du er Scandic Friends-medlem
  • Du får vår frokostbuffet, wifi, adgang til treningsstudio og alle de andre bekvemmelighetene ved å bo på Scandic

Hver sjekk er gyldig for én overnatting i enkeltrom, inkludert frokostbuffet. Et tillegg betales på enkelte hoteller, men det er fortsatt en god avtale. En bok med 10 sjekker koster NOK 1300 inkludert moms. Vær oppmerksom på at i visse perioder med kongresser eller arrangementer, kan det hende at Corporate Cheques ikke er gyldige.

Hvordan bestille Corporate Cheques?

Enkelt å bestille og betale med kredittkort. Deretter levert til deg i en egen e-post i pdf-format.

Vær oppmerksom på at Corporate Cheques kun kan bestilles av personer som bor i våre nordiske land (Sverige, Norge, Danmark eller Finland). Corporate Cheques kan imidlertid brukes på alle Scandic-hoteller. 

Din digitale Corporate Cheque får en bookingkode. Du fyller ut denne koden i vår booking modul på vår nettside (felt for booking koder).

Hvis du har en bonussjekk i papirformat, klikker du på "Bestill med bonus cheque".
Din bonussjekk i papirformat vil være gyldig for opphold frem til 31. desember 2024. Bonussjekker er ikke lenger tilgjengelig for salg (fra og med 24. april 2024). Vårt nye produkt heter Corporate Cheque og er digitalt, men med samme vilkår og betingelser som Bonus Cheque.