Bestill overnatting

Bo i hjertet av Ålborg med alle byens attraksjoner i nærheten, og butikker rett utenfor døren. Hotellet er direkte tilknyttet Aalborg Kongres & Kultur Center. Hvis du ankommer med bil, kan du parkere i den sikre parkeringskjelleren vår under hotellet.

Read more about Scandic Aalborg City

Du vil føle deg hjemme i et av våre 168 moderne og komfortable rom og suiter som alle er innredet i skandinavisk stil. Rommene i hotellets toppetasje tilbyr spektakulær utsikt over Ålborg. Møt venner og kolleger for noe godt å drikke i den koselige lobbybaren vår, eller få unnagjort noe arbeid ved et av bordene mens du nyter en kopp kaffe eller te. Du kan lese dagens aviser, eller bare slappe av mens du titter på folkelivet i resepsjonsområdet. I URBAN Food & Drink tilbyr vi deilige, hjemmelagede retter tilberedt med sesongens beste regionale og lokale råvarer. Nyt måltidet i det koselige spiseområdet vårt, eller ta det med opp på rommet. Etter en lang dag i Ålborg kan du koble av og finne ny energi i treningsrommet vårt, der du finner moderne utstyr utformet for alle typer trening. Hvis du ankommer med bil, finner du en offentlig parkeringsplass foran hotellet vårt, men vi tilbyr også en sikker, overvåket parkeringskjeller under hotellet. Ønsker du å utforske Ålborg på to hjul? Lån en sykkel fra resepsjonen, og nyt en morsom dag med utforsking av byen.

Det er så mye enklere å oppleve Ålborg, Danmarks fjerde største by, når du bor på hotellet vårt. Byens mange gallerier, museer og butikker er alle innen gangavstand. Hvis du er i Ålborg for å delta på en konferanse på Aalborg Kongres & Kultur Center, har hotellet vårt ideell beliggenhet for en god natts søvn – hotellet ligger i umiddelbar nærhet til kultursenteret. Hvis du besøker Ålborg med familien, må dere ikke gå glipp av en tur til Aalborg Zoo. Både voksne og barn er garantert en fantastisk dag og god utsikt fra Ålborgtårnet. Den sirkelformede bygningen tilbyr en fantastisk 360-graders utsikt over Ålborg og omegn. Hvis du ankommer Ålborg med tog, ligger Scandic Aalborg City kun en kort spasertur fra sentralstasjonen.

4.0 795 anmeldelser fra TripAdvisor

Svanemerket 5055 0452
Frokosttider Vis restaurantside

Finn veien hit

Scandic Aalborg City Telefon

+45 70125151

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Aalborg City Adresse

Europa Plads 1
Aalborg

Scandic Aalborg City