Restauranter nær Scandic Aalborg City

En god natts søvn og mettende måltider holder kroppen i gang og energinivåene høye gjennom dagen. Vi er klar over dette på Scandic Aalborg City, og derfor gjør vi vårt ytterste for å sørge for at du har tilgang til best mulige spise- og sovebetingelser når du er vår gjest. Du kan lese mye mer her om maten vi tilbyr når du bor hos oss – til frokost, lunsj eller middag. Eller når du får lyst på noe snacks.Bespisning i Aalborg – restauranter nær Scandic Aalborg City

Frokost

Still sulten om morgenen med vår deilige frokostbuffet, som tilbyr mer enn 100 frokostartikler. Buffeten er åpen fra kl. 06.30 til 10.00 mandag til fredag.

Snacks

Nyt noe godt å drikke i den koselige baren vår i lobbyen. Her finner du også vår SHOP som er åpen døgnet rundt. Her tilbyr vi salater, snacks, wraps og smørbrød, i tillegg til varm og kald drikke.

Lunsj

Planlegger du å spise lunsj under oppholdet hos oss? Vi anbefaler Restaurant Papegøjehaven, som ligger ved siden av hotellet. De serverer en utmerket lunsjbuffet mandag til lørdag.

Middag

For middag anbefaler vi partnerrestauranten vårSan Giovanni. Nyt et deilig måltid her. Du kan også bruke de samme restaurantvoucherne her som du kan bruke på våre Scandic-restauranter. San Giovanni ligger i Vesterbrogade – bare syv minutters gange fra hotellet.

Take away

Resepsjonspersonalet anbefaler deg gjerne andre restauranter i byen, og du finner også en liste over byens mange spisesteder på rommet. Hvis du foretrekker å spise på rommet eller i lobbyen, tilbyr vi en rekke take away-alternativer som kan leveres til resepsjonen og belastes hotellrommet ditt.