Julemarked København

For den som liker unikt design. For den som liker søte fristelser. For den som elsker alt som har med julen å gjøre. Julemarkedene i København 2019 har noe for enhver smak!Opplev et julemarked i København i 2019

I november og desember popper julemarkedene opp rundt omkring i København. De er spredt over hele byen, så du kan være sikker på at du finner et, uansett hvilken bydel du besøker. En ting alle julemarkedene i København 2019 har til felles: En fantastisk julestemning!

Jul i Tivoli

Julestemningen er magisk på julemarkedet i Tivoli. Her kan du besøke nissens hus, se de sjarmerende julelandskapene, og selvfølgelig kjøre Tivolis karuseller. Jul i Tivoli er åpent fra 16. november til 5. januar.

Julelys i Tivoli | Foto: VisitDenmark

Christiania julemarked

Bli med på en spennende københavner-opplevelse på Christianias julemarked. Her finner du alt fra hjemmelaget honning og håndlagde smykker til fantasirik julepynt. Hvis sulten melder seg, kan du utforske tilbudet fra de mange matbodene. Julemarkedet er åpent fra 7.–20. desember.

Flids julemarked

Liker du unikt kunsthåndverk? Eller leter du etter en spesiell julegave du ikke finner i butikkene? Da er Flids julemarked stedet for deg. Her finner du mer enn 100 boder fylt med kunst, smykker, keramikk og tekstiler. Flids julemarked er åpent fra 30. november til 1. desember.

Keramikk | Foto: Mette Johnsen, VisitDenmark

Julemarked på Kongens Nytorv

Julefestligheter, nisser og julestemning i overflod krydret med de mange vakre lysene på torget, gjør julemarkedet på Kongens Nytorv til et must for alle de som elsker julen. Skulle du, mot alle odds, ikke finne den spesielle tingen du leter etter, ligger Strøget rett bak markedet. Julemarkedet på Kongens Nytorv er åpent fra 15. november til 22. desember.

Glaserte epler | Foto: Niclas Jessen, VisitDenmark