Bestill overnatting

Restaurant seating at Scandic CPH Strandpark
Restaurant seating at Scandic CPH Strandpark
Tilbake til hotell

Restaurant & Bar

Ser du etter en burger i lobbybaren, en veltilberedt middag i restauranten eller en cocktail på et sted med utsikt? Hos Scandic CPH Strandpark vil du finne massevis av muligheter for å spise og slukke tørsten.

Skybar terrace at Scandic CPH Strandpark

SEANERY Skybar

Ta en tur til toppen av hotellet for en drink eller et lett måltid, inne eller ute. Velg om du helst nyter utsikten over byens hustak, et fantastisk utsyn over Øresund eller om du heller ser flyene ta inn for landing mot flyplassen. I helgene serverer vi en deilig buffet av brunsj om morgenen og en gastronomisk smaksmeny om kvelden.

Åpningstider

Opening hours
Brunch: Sat-Sun 10:30-13:00, Mon-Fri Closed
Bar: Mon-Thu 15:00-00:00, Fri-Sat 15:00-02:00, Sun 15:00-23:00

Restaurant seating at Scandic CPH Strandpark

SEATING restaurant

I restauranten vår i første etasje kan du nyte den vakre utsikten over Øresund samt en fortreffelig meny med fokus på sunne og bærekraftige retter tilberedt med danske råvarer. Om morgenen finner du her vår klassiske frokostbuffet, som sikrer en perfekt start på dagen. Klikk her for å lese mer og bestille bord.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-10:00, Sat-Sun 06:00-11:00
Dinner: Mon-Sun 18:00-21:00

Lobby Bar at Scandic CPH Strandpark

SEATING Lobbybar

Du kan kose deg i lobbybaren vår hele dagen og få mest mulig ut av den avslappede stemningen. Vi har et ypperlig utvalg av drikke og snacks i tillegg til våre Scandic-klassikere, et utvalg av sunne lunsjretter.

Åpningstider

Opening hours
Lunch: Mon-Sun 12:00-15:00
Cafe: Mon-Sun 11:00-16:00

goody shop at scandic strandpark

GOODY Coffee & Snacks

Hvis du har det travelt eller har en ekstra tidlig start på dagen, kan du ta en tur innom kaféen vår og kjøpe noe som kan spises på farten. Du finner et utsøkt utvalg av kaffe, frisk juice, brød, sunne snacks etc.

Åpningstider

Opening hours