Scandic Falkoner - Falkonersalen
Scandic Falkoner - Falkonersalen Scandic Falkoner, Copenhagen, breakout

Scandic Falkoner

Møteforespørsel

Ugyldig antall personer
Detaljer
Kontaktperson er påkrevd
E-post er påkrevd Ugyldig e-postadresse
Telefon er påkrevd Ugyldig telefonnummer
Ugyldig format

Tilbake til hotell

Kurs og konferanse

Scandic Falkoner har godt med plass for store drømmer om stjernestatus og livet generelt. Her kan du holde møter, konferanser og arrangementer for mer enn 2000 delegater. Flere saler og fleksible løsninger gjør det mulig å tilpasse rommet til ditt arrangement.

Ute etter en historisk og unik setting for ditt neste arrangement? På Scandic Falkoner har du kommet til rett sted. Her er det godt med plass for store tanker og store drømmer. Enten du skal arrangere en konsert, konferanse, en større utstilling eller et lite møte, har vi lokalene som passer dine behov.

På Scandic Falkoner kan du trekke deg tilbake fra bylivet og inn i en imponerende og vakker setting, akkurat slik som verdenskjente kunstnere har designet det for deg. Teknologi, lys og lyd har blitt oppgradert, mens den fantastiske atmosfæren og settingen fortsatt siver gjennom hvert hjørne av hotellet. Skap et rom for en velfortjent pause med våre mange pausefasiliteter. Stående eller sittende, innendørs eller utendørs, kaffe eller vin – mulighetene for nettverksbygging og lading av batterier er mange.

Vi tilbyr to saler og 10 fleksible møterom i forskjellige størrelser, alle utstyrt med førsteklasses teknologi med uendelige kombinasjoner som gir rom for kreativitet, overraskelser og minneverdige opplevelser.

Falkoner Salen, med sin historiske scene, er ideell for større arrangementer eller når du trenger en enestående fleksibilitet. Karakteristikken til Salen kan endres når som helst – konferanserom om dagen, stor spisesal om kvelden? Ikke noe problem. På 30 minutter kan vi omgjøre den store salen til et rom med 806 m² gulvplass. Gjestene er garantert den ultimate opplevelsen. Falkoner Salens unike design gir alle i rommet god oversikt, mens lyssettingen, lyden og en imponerende akustikk får stjernene til å blinke over Frederiksberg.

Sett sammen neste møte, konferanse eller arrangement med en av våre profesjonelle møterådgivere, opplev møtekonseptet vårt, og oppdag nye måter å holde arrangementer på når du holder dem hos oss.

Ønsker dere å overnatte under møtet? Kontakt oss for å finne ut mer.

 • Scandic Falkoner, Copenhagen, Falkonersalen
  868 868 m2 520-1929 maks 1929 pers.

  Falkoner Salen

  Send forespørsel

 • Scandic Falkoner, Copenhagen, breakout
  380 380 m2 112-800 maks 800 pers.

  Auditorium

  Send forespørsel

 • Scandic Falkoner, Copenhagen, breakout
  288 288 m2 90-300 maks 300 pers.

  Room 102+103+104+105

  Send forespørsel

 • Scandic Falkoner, Copenhagen, breakout
  54 54 m2 10-20 maks 20 pers.
 • Scandic Falkoner, Copenhagen, breakout
  66 66 m2 6-14 maks 14 pers.
 • Scandic Falkoner, Copenhagen, breakout
  288 288 m2 1-300 maks 300 pers.

  202+203+204+205

  Send forespørsel