Scandic Glostrup, restaurant
Scandic Glostrup, restaurant Scandic Glostrup, restaurant

Scandic Glostrup

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Restaurant

I restauranten på hotell Scandic Glostrup tilbyr vi det beste fra det internasjonale kjøkken. Begynn middagen med noen smakfulle småretter og fortsett med en lett forrett. Velg deretter fra hovedrettene våre, og avslutt måltidet med noe søtt.

Bordbestilling restaurant

+45 43434200

Restauranten har plass til 48 gjester og er innredet med en blanding av store og små bord samt båser. Restaurantens innredning skaper en hyggelig atmosfære. De store vinduene gjør det lyst og luftig, og gjestene kan ta en nærmere titt på vinsamlingen i vinkjelleren og de vakre maleriene på veggene. I baren serveres et utvalg av lette retter som også kan bestilles til rommet.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:00
Lunch: Mon-Fri 12:00-14:30, Sat-Sun Closed
 (We are closed for lunch from the 3d of july trough the 7th of August: Mon-Sun Closed)

Dinner: Mon-Thu 17:00-22:00, Fri 17:00-21:00, Sat-Sun Closed
Bar: Mon-Thu 16:00-23:00, Fri 16:00-22:00, Sat-Sun Closed