Meeting room of Scandic Palace Hotel in Copenhagen
Meeting room of Scandic Palace Hotel in Copenhagen Meeting room of Scandic Palace Hotel in Copenhagen Meeting room of Scandic Palace Hotel in Copenhagen Meeting room Lamp by the window Lamps Detail image of cakes Detail of bowls in meeting room
Tilbake til hotell

Møter, konferanser og arrangementer

Med fantastiske fasiliteter, tilbyr Scandic Palace Hotel den perfekte rammen for møter og konferanser – midt i hjertet av København.

4.0 3369 anmeldelser fra TripAdvisor

Executive Meeting Floor

Når det er tid for å samarbeide og løse sentrale problemstillinger, eller gjøre viktige beslutninger, er Scandic Palace Hotel på Rådhusplassen i København det ideelle stedet for møter.
Vår Executive Meeting Floor ble opprinnelig designet av Anton Rosen, en internasjonalt anerkjent foregangsmann innen dansk Jugendstil. Etasjen har nå blitt renovert for å skape den perfekte rammen for engasjerende møter med engasjerte mennesker.

Vi har lagt sjelen vår i enhver detalj, og tilbyr et nivå av upåklagelig service som hører til sjeldenhetene i dag. Når du holder et møte i våre eksklusive møterom i København, vil du bli tildelt en personlig vert som sikrer at arrangementet blir en suksess. Vi lover full diskresjon for alle aktiviteter som holdes i vår Executive Meeting Floor.

Interiør og design

Københavns nye Executive Meeting Floor er skreddersydd for møter som skriver historie. Her møter topp moderne teknologi elegant design for å skape et inspirerende miljø, som tilbyr komfort og stimulerer til engasjement.

Nyt den spesielle atmosfæren, stolenes overlegne komfort, behagelig belysning og god lyd fra Bose-høyttalere og Apple TV i alle våre konferanserom. Vi har selvfølgelig også gratis WiFi over hele hotellet.

Mat og drikke

Kjøkkenet vårt bestreber å sette sammen menyer som skjemmer bort og gleder gjestene. De bruker for eksempel økologisk, frittgående svin fra gården Knuthenlund på Lolland, eller lam fra en gård nær Vadehavet langs vestkysten av Jylland. Selv kaffen er laget av kaffebønner som er kultivert for å møte en bærekraftig og økologisk sertifisering. Maten tilberedes fra bunnen og serveres på Broste Copenhagen servise, for å skape en minneverdig kulinarisk opplevelse og inspirere gjestene våre til sublime resultater.

Møterom: Flora 1

Eksklusive mødelokaler i København | Flora 1 | Scandic Palace Hotel

Det største konferanserommet vårt, Flora 1, er fleksibelt og har plass til 50 personer. Det er spesielt velegnet for større styremøter, presentasjoner, paneldiskusjoner og mindre, generelle møter. Nyt den spesielle atmosfæren, stolenes overlegne komfort og den behagelige belysningen i Flora 1.

Bose lydsystem og Apple TV-system sikrer full gjengivelse og stimulerer til publikumsengasjement. Et annet pluss er den flotte utsikten over Rådhusplassen som du kan se fra Walter Knolls Lead Chair. Stolen er spesielt designet for overlegen komfort.

Nyt omgivelsene mens du vier all din oppmerksomhet til dagens agenda.


Møterom: Flora 2

Eksklusive mødelokaler i København | Flora 2 | Scandic Palace Hotel

Flora 2 har plass til 14 personer. Her finnes utstyr for videokonferanse. Rommene er utstyrt med Bose lyd, Apple TV, ClickShare trådløse prosjektorer, Nespresso kaffemaskin, kjøleskap for kald drikke og vakker utsikt over Rådhusplassen.

Flora 2 er ideelt for styremøter og andre møter som krever diskresjon og konfidensialitet.

Et Walter Knolls Keypiece konferansebord tilfredsstiller alle behov ved møter som skriver historie. Tom Dixon designet belysningen for å skape en ideell atmosfære for innovativt arbeid og samarbeid.

Flora 2 tilbyr et miljø som holder deltakerne fokusert og som inspirerer til kreativitet.

Mødelokale: Flora 3

Eksklusive mødelokaler i København | Flora 3 | Scandic Palace Hotel

Flora 3 har, som Flora 2, plass til 14 personer. Dette rommet er også utstyrt med utstyr for videokonferanse, Bose lyd, Apple TV, ClickShare trådløse prosjektorer, Nespresso kaffemaskin, kjøleskap for kald drikke og vakker utsikt.

Vi anbefaler Flora 3 for styremøter og andre møter som krever diskresjon og konfidensialitet.

Walter Knolls Keypiece konferansebord står i stil med møter som skriver historie. Tom Dixon er designeren bak belysningen, som skaper et ideelt møtested for innovasjon og samarbeid.

La inspirasjonen flomme og sett fokus på problemstillingene og ideene som virkelig betyr noe.

Dagpakke – Scandic Palace Hotel
 • 78 78 m2 24-50 maks 50 pers.

  Flora 1

 • 25 25 m2 14 maks 14 pers.

  Flora 2

 • 28 28 m2 14 maks 14 pers.

  Flora 3