Velværebehandlinger

På Spectrum Wellness tilbyr vi et bredt utvalg av behandlinger for både kropp og sjel. Tre inn i en verden av velvære og avslutt en avslappende behandling med full tilgang til velværeområdet vårt.ØKOLOGI, NATURLIGHET OG BÆREKRAFT 

Hos SPECTRUM WELLNESS ønsker vi å gi kroppen din det aller beste naturen har å tilby, mens vi unngår unødvendige kjemikalier, plast og andre tilsetningsstoffer. Vi mener at huden din får den beste fordelen fra bruken av naturlige metoder som bruker naturlige produkter. Av denne grunn bruker vi kun rene mandeloljer, essensielle oljer, organiske urter og salt, inkludert ingredienser fra våre egne kjøkken- og urtehager. Vi tar i bruk unike Yroli-produkter hvis hovedingredienser er mikroalger, nordiske bær og afrikanske frukter – som alle vokser fritt eller er økologisk og riktig kultivert. Dette betyr at vi tilbyr unike og bærekraftige behandlinger.  

Du kan bestille behandlingene her. Alle behandlinger betalser på tidspunktet for bestilling.  

Scandics signaturbehandling

Vår signaturbehandling er den ultimate behandlingen for kroppen din. Her vil du oppleve en fullstendig kroppsbehandling med bruk av de beste, økologiske og bærekraftige Yroli-produktene.  
Vi starter med en skånsom skrubb av hele baksiden av kroppen, fulgt av en ansiktspeel og massasje. Så skrubber vi forsiden av kroppen, før det er på tide med en avslappende kroppsmassasje, der Yroli-kroppsolje får jobbe med hudens mikrobiomer, og får huden til å føles frisk og levende igjen. Vi gnir deretter Yroli-bodylotion inn i huden din og fullfører behandlingen med en maske som ikke skal skylles av fulgt av en stresslindrende nakkemassasje. En alt-i-ett behandling som bringer fred og balanse til kroppen og sjelen din.  

90 minutter koster 1595 DKK (inkluderer 2,5 timer tilgang til velværeavdelingen vår)
Bestill behandling her

Behandling før stranden (juni – august)

Før stranden er en sesongbasert behandling og navnet sier alt. En behandling som gjør deg klar for en tur på stranden eller på byen. Vi tørrbørster kroppen og fjerner døde hudceller, noe som gir huden en naturlig glans, samt reduserer cellulitt. Du får deretter en massasje ved bruk av Yroli-kroppsolje for en oppløftende effekt som styrker huden din og beskytter den. Til slutt gnir vi inn hele kroppen din med Yrolis fantastiske absorberende og beskyttende solfaktor. Behandlingen avsluttes med en kort, avslappende og fuktgivende ansiktsbehandling som gir huden en oppløfet følelse og en følelse av friskhet. 

70 minutter koster 1295 DKK (inkluderer 2,5 timer tilgang til velværeavdelingen vår)
Bestill behandling her

Mommylicious

En must have-behandling når graviditeten starter å senke energinivåer – for starten, midten og slutten av graviditeten. Du får en avslappende full kroppsmassasje der ekstra oppmerksomhet gis til føttene og ryggen, ved bruk av våre organiske og bærekraftige produkter fra Yroli. Vi fokuserer på områder der kroppen er under størst stress og gir ekstra omsorg og oppmerksomhet til de stedene. Du vil dra med en følelse av ekstra energi og være helt bortskjemt.

80 minutter koster 1295 DKK (inkluderer 2,5 timer tilgang til velværeavdelingen vår)
Bestill behandling her

Spektrum signatur økologisk wrap

En virkelig luksuriøs behandling for alle årstider Du tar aktiv del i denne behandlingen, som finner sted i ditt eget behandlingsrom. Behandlingen er en kombinasjon av å skjemme deg selv bort og behandling. Du starter behandlingen selv med en kroppsskrubb som bruker ingredienser fra vårt eget kjøkken og vår egen kjøkkenhage, som vi forbereder for deg. Skrubben får deg til å slappe av før du skyller av i dusjen. Terapeuten vil deretter påføre en kroppswrap som gjør huden din myk og fin. Til slutt slapper du av i kroppswrappen din mens du lytter til beroligende musikk for du skyller deg av i dusjen og påfører en luksuriøs Yroli-kroppsolje eller body lotion. 

60 minutter koster 695 DKK (inkluderer 2,5 timer tilgang til velværeavdelingen vår)
Bestill behandling her

Velvære-massasje

Hvis du trenger en stresslindrende pause fra hverdagslivet, kan vi tilby avslappende velvære-massasjer.  Du vil få en skånsom massasje mens du ligger og lytte til avslappende musikk mens duften av essensielle oljer driver gjennom rommet. Denne behandlingen lar kroppen komme til krefter igjen etter en lang dag med shopping, en slitsom flyvning eller andre aktiviteter.  

30 minutter koster 595 DKK | 60 minutter koster 895 DKK | 75 minutter koster 1095 DKK.
(inkluderer 2,5 timer tilgang til velværeavdelingen vår)
Bestill behandling her

Scandic Enjoy Yourself – egenbehandlinger

Du kan utføre disse behandlingene selv i roen og de stressfrie omgivelsene i vår velværeavdeling. Vi gir deg ingrediensene, samt en veiledning om hvordan du bruker den ønskede behandlingen, og du bestemmer nøyaktig hvor lenge du vil skjemme deg selv bort. 

Rasul-egenbehandling

Rasul-spabehandlingen gir deg muligheten til å oppleve en fantastisk, oppløftende, helenede og rensende kroppsbehandling ved bruk av marokkansk leire. Under behandlingen vil du bli tatt til et privat Rasul-rom som du har helt for deg selv. Vi demonstrerer hvordan du påfører de forskjellige typene av leire, slik at du er sikker på at du bruker dem riktig. Du starter med en salt/urte-kroppsskrubb og skyller deretter av i dusjen. Deretter er det på tide å påføre de forskjellige typene av mineralholdig leire på deg selv og på hverandre, før dere sitter i deres eget dampkammer og opplever de fuktighetsgivende effektene av damp flere ganger, mens dere føler hvordan vannmolekylene samhandler harmoniske med de forskjellige typene av leire. På slutten av dampøkten skyller du alt av igjen før det er på tide å påføre en luksuriøs kroppsolje, for å sikre at kroppens mikrobiomer får all næringen de trenger.

Økt på 45 minutter.

1 person koster 695 DKK | 2 personer koster 1095 DKK (inkluderer 2,5 timer tilgang til velværeavdelingen)
Bestill behandling her

Ansiktsgodbit – Sett i gang

Du blir gitt et brett med 4 små puter og en bolle med Yroli styrkende micellarvann for rensing av huden. I tillegg blir du gitt en liten bolle med ansiktsskrubb for ansiktseksfoliering og en bolle med Yroli Facial Oil no. 1. Nå er du klar til å møte dagen med vakker, skinnende hud. 

Pris: 595 DKK per behandling (inkluderer 2,5 timer tilgang til velværeavdelingen vår)
Prisen for gjester som har bestilt ett av velværeoppholdene våre, og dermed har velværetilgang, koster 150 DKK.
Bestill behandling her

Ansiktsgodbit – Gå til sengs

Du vil bli gitt et brett med 4 små puter og en bolle med Yroli styrkende micellarvann for rensing av huden. I tillegg blir du gitt en liten bolle med ansiktsskrubb for ansiktseksfoliering og en bolle med en Yroli-ansiktsmaske som ikke skal skylles av. Nå er du klar for å legge deg. 

Pris: 595 DKK per behandling (inkluderer 2,5 timer tilgang til velværeavdelingen vår)
Prisen for gjester som har bestilt ett av velværeoppholdene våre, og dermed har velværetilgang, koster 150 DKK.
Bestill behandling her

Fotbehandling – Glade føtter

Du vil bli gitt et brett med 3 boller: 1 med Yroli-kroppsskrubb, 1 med Yroli-kroppsolje, samt en lotion. Vi forbereder et fotbad med salt og essensiell olje for deg, og du vil sitte og skrubbe føttene dine før du lar det varme fotbadet lindre spenningen og stresset i føttene dine. Du avslutter med å gi føttene dine en velfortjent fuktighetsbehandling med en luksuriøs Yroli-lotion.

Pris: 595 DKK per behandling (inkluderer 2,5 timer tilgang til velværeavdelingen vår)
Prisen for gjester som har bestilt ett av velværeoppholdene våre, og dermed har velværetilgang, koster 150 DKK.
Bestill behandling her

Alle priser er i danske kroner og inkluderer MVA og tjeneste. Behandlinger må betales på bestillingstidspunktet. Alle behandlinger, bortsett fra Scandic Enjoy Yourself, kan kanselleres gratis opptil 48 timer før tidspunktet for avtalen. Avgiften for kanselleringer mellom 48 og 24 timer før den bestilte avtalen er 50 % av behandlingsprisen. Avgiften for å kansellere en avtale mindre enn 24 timer før den bestilte avtalen er 100 % av behandlingsprisen.