Opplev ARoS kunstmuseum

Ni etasjer med dansk og internasjonal kunst i hjertet av Århus – velkommen til ARoS Aarhus kunstmuseum.Opplev ARoS – det kulturelle hjertet av Århus


Når du bor på et av våre to hoteller i Århus, har du den perfekte basen til å oppleve ARoS kunstmuseum. Scandic Aarhus City ligger noen få minutters gange fra ARoS. Hvis du foretrekker å bo litt utenfor byen, anbefaler vi Scandic Aarhus Vest. Les mer om de to hotellene:

Internasjonalt bilde- og opplevelseshus for voksne og barn

Ni etasjer og 17 700 m² med dansk og internasjonal kunst i hjertet av Århus. Dette gjør museet til et av Nord-Europas største kunstmuseer, der både voksne og barn kan nyte en mengde nye inntrykk. Arkitekturen og kunsten er i verdensklasse. Den dansk-islandske kunstneren Olafur Eliasson har bidratt med et permanent kunstverk, Your Rainbow Panorama, en 150 meter lang og tre meter bred, mangefarget panorama-tunnel som svever over taket på museet. Museet har en spesiell barneavdeling der de yngste kan lære mer om kunst på ukonvensjonelle måter. I kursavdelingen kan barna leke med sin egen kreativitet og uttrykke sine kunstneriske sider.

Få rabatt på ARoS | Scandic Hotels

Hoteller sentralt i Århus

Scandic Aarhus City ligger i hjertet av Århus, og har fått prisen Travellers Choice og Certificate of Excellence av TripAdvisor mange ganger. Hotellet har en fantastisk utsikt over Århus havn, skip, strender og ARoS kunstmuseum. Du finner spennende butikker ikke langt fra hotellet, i tillegg til det store varehuset Magasin Du Nord. Scandic Aarhus Vest ligger i et rolig nabolag rundt 10 minutter fra sentrum. Hotellet har en nyrenovert lobby, bar og restaurant – det perfekte stedet for en deilig middag og en fin kveld.

Ha det fint!