Forlystelser for alle i BonBon-Land

Besøk BonBon-land og få opplevelser du sent vil glemme for både barn og voksne. Det er lett å komme til BonBon-land fra våre hoteller på Sjælland:

Fornøyelser for både store og små

I BonBon-land er der noe for enhver smak og temperament. For vågehalsene er Svend Svingarm, Vildsvinet, Hankatten eller Cobratårnet et must. For de som ikke er så vågale kan ha en morsom opplevelse i Viktor Vandorm, Hundeprutte rutsjebane eller som gullgravere i Cowboybyen. Når termometeret viser 15 grader eller mer, tilbyr Pelle Piratsprøjt moro for vannhundene. For de minste i familien er det også mye å gjøre. Ta dem til Hyggerottens lekeplass eller LEO Fartene - en morsom fornøyelse for de minste bilistene.

 

Bo tett på Ringsted shopping outlet

Etter en lang og morsom dag i BonBon-land venter en komfortabel seng og en deilig natts søvn på hotel Scandic Ringsted. Ringsted er en hyggelig gammel handelseby, som by på mange shoppingmuligheter og kulturelle severdigheter. Man kan også bo på Scandic Roskilde, som ligger i Roskilde sentrum og tett på Roskilde Domkirke. Et stort, grønt område omgir hotellet, som innbyr til løpeturer og hyggelige spaserturer.  Prøv også en tur på Vikingeskipsmuseet i Roskilde.

Riktig god fornøyelse!