En unik reise tilbake i tid i Den Gamle By i ÅrhusSpar 20 % på inngangsbilletten til Den Gamle By i Århus

Ta en fascinerende reise tilbake i tid. I Den Gamle By i Århus finner du en gammel markedsby gjenskapt slik den var i det 17., 18. og 19. århundre, inkludert hus, butikker og verksteder. Bo på et av de to hotellene våre i Århus, og spar 10 % på inngangsbilletten når du kjøper den på hotellet. Den spesielle rabatten er gyldig for

Besøk Danmark slik det var for 400 år siden

Utforsk Den Gamle By, som tar deg tilbake i tid til en dansk markedsby slik det var i det 17., 18. og 19. århundre. Besøk det gamle bryggeriet, avistrykkeriet og tekstilfabrikken. Ta en tur innom smedens verksted, som ligger i et lite bindingsverkshus. Smeden lagde forskjellige typer beslag og hestesko. I en annen bygning lagde kobbersmeden kaffekjeler og kjøkkenredskaper som bare de velstående innbyggerne hadde råd til. Lille Rosengård ble bygget i 1741 av en velstående handelsmann som leide ut rom til forskjellige håndverkere som produserte lys, såpe og sko. En gravør og bokbinder hadde sitt verksted i en renessansebygning fra rundt 1625. Ta en pause i renessansehagen, som borgermesteren fra 1647 plantet som et symbol på hans sosiale status. Landsbyen huser også flere museer, der du kan se vakre porselensdukker, dampmaskiner, mekaniske leker og sølvtøy.

Rabatt på inngangsbilletten til Den Gamle By i Århus gjennom Scandic Hotels

Bo i sentrum av Århus

Du finner Scandic Aarhus City i sentrum av Århus, ikke langt fra Den Gamle By. Hotellet vårt byr på moderne design i hjertet av Århus. Nyt en deilig middag i restauranten vår The Grill, og hva med noe oppfriskende drikke i den uformelle lobbybaren vår? Du kan også bo på Scandic Aarhus Vest i utkanten av Århus. Vi inviterer deg til å besøke den sjarmerende restauranten, baren og lobbyen vår som alle er nyrenoverte. Husk at når du bor hos oss er frokost alltid inkludert, WiFi er gratis, treningsrommet venter deg, og barn under 13 år bor gratis.

Ha det fint!