Moro og spenning på Djurs SommerlandTa med hele familien til fornøyelsesparken, og få rabatt på inngangsbilletten

Hvis du bor på hotell med familien, er det nesten et must å besøke Djurs Sommerland og gi barna en dag de aldri vil glemme. Fornøyelsesparken har blitt utnevnt som den beste i Skandinavia fire år på rad, og byr på underholdning og mange karuseller. Når du kjøper billetten hos oss, sparer du DKK 10 per billett. Rabatterte billetter kan kjøpes på:

Få timevis med moro og gode opplevelser

På Djurs Sommerland kan du og familien oppleve åtte fantastiske verdener med nervepirrende karuseller. For eksempel kan dere besøke Mexicoland med lianer, Aztekerkongens enorme grav og de gamle steingudene. Hopp inn i Juvelens kule terrengbiler og fly gjennom jungelen i 85 kilometer i timen. Neste stopp er Piratland, som helt sikkert vil få adrenalinet til å pumpe hvis du tar den største og raskeste berg-og-dal-banen i Danmark. Etterpå kan du kjøle deg ned i det store vannlandet. Her garanteres timevis med moro for vannentusiaster i alle aldre. Vannlandet har mange vannsklier, bassenger og herlige oaser der du kan nyte en iskrem i skyggen av et palmetre.

Rabatt på Djurs Sommerland gjennom Scandic Hotels

Bo på vårt moderniserte herskapshus i Horsens eller på et av hotellene våre i Århus

Når barna er trøtte, og har brukt opp all energien, kan dere nyte en velfortjent pause sammen når dere kommer tilbake til hotellet. Bo for eksempel på et av hotellene våre i Århus. Du finner Scandic Aarhus City her, i hjertet av byen, nær sentralbanestasjonen og annen offentlig transport. Eller bo på Scandic Aarhus Vest – kun fire km fra sentrum, med gratis parkering.

Husk at etter en god natts søvn er det tid for å nyte den gode frokostbuffeen som Scandic Hotels alltid tilbyr til sine overnattingsgjester. Vi elsker at du tar med barna, så barn under 13 år bor gratis når de sover på foreldrenes rom.

Ha det fint!