Fårup Sommerland er fylt av morsomme opplevelserNyt en fantastisk dag på Fårup Sommerland

Ta med hele familien til Skandinavias mest spennende fornøyelsespark, og dere er garantert timevis med spennende opplevelser. Det er lett å komme seg til Fårup Sommerland fra hotellene våre på Jylland:

Skandinavias beste fornøyelsespark

Fårup Sommerland dekker et område tilsvarende 55 fotballbaner! Her kan dere nyte spenning og vakre naturområder, og dere er garantert morsomme opplevelser i time etter time. Prøv berg-og-dal-banen som går både over og under vann, eller få adrenalinrushet fra Danmarks villeste berg-og-dal-bane som går fra 0–80 km/t på bare to sekunder. For de i familien som elsker vann er Fårup Sommerland en drøm, med vannsklier, bassenger, bølgebasseng, elverafting og mye mer. For de minste er Kiddies Water Park det selvsagte valget, og for de som er litt større og modigere byr de to vannskliene Wild River og Waterslide på masse spenning. Ta deretter turen over til det svære lekeområdet, trafikkskolen eller 4D-kinoen. For de aller minste er gullgraving spennende. Klarer de å finne nok gull til å vinne den fine, gullbelagte Fårup-mynten?

Rabatt på Djurs Sommerland gjennom Scandic Hotels

Etter en lang og morsom dag på Fårup Sommerland, venter komfortable senger på Scandic Aalborg City i sentrum av Aalborg, med butikker og attraksjoner rett utenfor døren. Eller bo på Scandic Aalborg Øst, som tilbyr gratis parkering og beliggenhet med enkel adgang til motorvei E45, kun 10 minutter fra sentrum av Aalborg.

Våkn opp til vår deilige frokostbuffet, og få en god start på dagen. Husk at barn under 13 år bor gratis her.

Ha det fint!