Få adrenalinrush på Tivoli FrihedenOpplev Tivoli Friheden i Århus

Tilbring en fantastisk dag på Tivoli Friheden. Med berg-og-dal-baner, karuseller, loddboder, spill og lekeplasser flyr tiden fort her, for voksne, barn og barnslige sjeler. De to hotellene våre i Århus har enkel adgang til Tivoli Friheden:

Musikk, moro og spenning for hele familien

Tivoli Friheden tilbyr alt – nervepirrende berg-og-dal-baner, en lekeplass for de minste, minigolf, radiobiler, spøkelseshus og mange morsomme karuseller. Start med en skattejakt og finn så mange hemmelige skattkister som mulig. Eller foretrekker du fart? I så fall er Cobra kanskje mer din stil – en berg-og-dal-bane med topphastighet på 70 km/t vil garantert få opp pulsen! Hvis du vil ha mer, kan du prøve Sky Tower – den ultimate utfordringen for den virkelig vågale, som garantert vil få opp pulsen. Når du hopper fra et 40 meter høyt tårn, opplever du et skikkelig fall på veien ned.

Hotell i hjertet av Århus.

I hjertet av Aarhus finner du Scandic Aarhus City. Hotellet vårt, som har blitt rost opp i skyene på TripAdvisor, tilbyr alt du ønsker deg på et moderne byhotell. Nyt middag på restauranten The Grill, og prøv vår hjemmelagde honning til frokosten, som naturligvis er inkludert i prisen.

Hotell ti minutter fra sentrum av Århus

Bare fire minutter fra sentrum av Århus, på Ringveien, finner du Scandic Aarhus Vest. Hotellet vårt har et nyrenovert resepsjonsområde, lobby, bar og restaurant, og gratis parkering er tilgjengelig i den overbygde parkeringen vår.

Ha det fint!