Scandic Espoo, Restaurant
Scandic Espoo, Restaurant Scandic Espoo, Restaurant Scandic Espoo, Restaurant Scandic Espoo, Restaurant Scandic Espoo, Restaurant KG_Espoo_Baari.jpg

Scandic Espoo

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Restaurant KG

Nyt hjemmelaget lunsj, grillet biff og fisk, deilige pizzaer og gourmet-burgere i denne sporty og uformelle restauranten KG på Scandic Espoo.

Bordbestilling restaurant

+358 9 43520

KG, også kjent som Kilo, er en hyggelig, uformell og sporty restaurant. Den minner om en drømmestue: kjøkkenet tilbereder smakfulle måltider med ingredienser av høy kvalitet, mens vårt personale tar hånd om deg med et glimt i øyet. Kjøkkenet er nyrenovert og byr på saftige biffer, pizzaer og byens beste hamburgere.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Sat 07:00-10:00, Sun 08:00-11:00
Dinner: Mon-Thu 17:00-22:00, Fri-Sat 15:00-22:00, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 17:00-23:00, Fri-Sat 15:00-00:00, Sun Closed