Eden’s Eva Shop & Day Spa

The Day Spa tilbyr i samarbeid med Scandic Aulanko et allsidig utvalg av ansiktsbehandlinger, massasjer, hånd- og fotbehandlinger og andre velværepakker.

Velvære og godt humør

Vi bruker høykvalitetsprodukter fra Medex og Thann i våre behandlinger. Det allsidige utvalget byr på alternativer for både par og hele familien, i tillegg til skreddersydde pakker for grupper.

Spabehandlinger

Ansiktsbehandlinger

Et vakkert ansikt
En effektiv ansiktsbehandling gjør raskt huden din vakrere. Skreddersydd i henhold til behovene til din hud.
30 min EUR 59

Medex Fresh Up
Ansiktsbehandling som lysner huden. Ansiktsbehandling for glød inkluderer stimulerende rens som balanserer hudens pH-nivå, eksfoliering, gelserum og hudkrem.
45 min EUR 79

Medex Beauty
Balanserende ansiktsbehandling. Behandlingen inkluderer en stimulerende rens som balanserer hudens pH-nivå, enzym-eksfoliering, effektivt serum, maske og hudkrem.
60 min EUR 94

Medex for Men
Effektiv ansiktsbehandling for menn. Den oppfriskende ansiktsbehandlingen som lysner huden for menn, inkluderer rens, balansering av hudens pH-nivå, eksfoliering, maske som lysner hudtonen og hudkrem. En avslappende massasje av hodet og nakke- og skulderområdet gjør behandlingen mer effektiv.
60 min EUR 94, med massasje 75 min EUR 109

Medex Antioxidant
Forebyggende hudpleie. En behandling basert på antioksidanter og vitaminer
som forebygger hudproblemer som linjer og pigmentproblemer. Behandlingen inkluderer en stimulerende rens som balanserer hudens pH-nivå, eksfoliering og maske med pleieprodukter for hudens utfordringer. Effekten forsterkes med massasje av ansikt og bryst.
75 min EUR 119

Medex Lifting
Løftende ansiktsbehandling. Gjenoppliver hudtonen og elastisiteten. Behandlingen inkluderer en stimulerende rens som balanserer hudens pH-nivå, enzym-eksfoliering, behandling av øyeområdet, serum, massasje av ansikt og bryst samt en tonende collagenmaske for ansiktet.
90 min EUR 136

Hånd- og fotbehandlinger

Spamanikyr
Mykgjørende manikyr. Inkluderer eksfoliering, filing av negler, behandling av neglebånd, massasje og neglelakk. En flaske neglelakk er inkludert i prisen.
60 min EUR 89

Spapedikyr
Mykgjørende pedikyr. Inkluderer fjerning av hard hud, negle- og neglebåndsbehandling, avslappende massasje og neglelakk. En flaske neglelakk er inkludert i prisen.
60 min EUR 89

Behandlinger for par

Vi har satt sammen velværepakker for to personer på samme tid i et behandlingsrom.

Massasje Just For Us
Kvalitetstid for to. Behandlingen fokuserer på ryggområdet, og inkluderer varmebehandling, vask, eksfoliering, massasje, maske og avslapning med varme steiner til slutt.
60 min EUR 85/person

Avslappet
Den avslappende behandlingspakken inkluderer en oppfriskende indisk hodemassasje, en velgjørende aromamassasje for ryggen og avslapning med varme steiner til slutt.
75 min EUR 99/person

Fabelaktig
Velgjørende behandlingspakke inkluderer Medex Fresh Up ansiktsbehandling, klassisk massasje av øvre del av ryggen, nakke og skuldre, og avslapning med varme steiner til slutt.
90 min EUR 129/person

Massasje- og kroppsbehandlinger

Eden's Evas klassiske massasje
En klassisk massasje som fjerner muskelspenning og virker avslappende. Massasjen starter med en rens som gjør huden på ryggen myk.
30 min EUR 49
45 min EUR 65
60 min EUR 78
75 min EUR 99
90 min EUR 120

Shirobhyanga hodemassasje
En oppfriskende indisk hodemassasje. Massasje av hode, nakke og skuldre med virgin kokosolje. Hjelper mot hodepine, søvnproblemer og stress. Virgin kokosolje fukter og behandler huden.
45 min EUR 89

Aromamassasje
En avslappende aromamassasje for hele kroppen. En avslappende massasje som lindrer muskelspenninger og stimulerer metabolismen i kombinasjon med de helbredende egenskapene til eteriske oljer og berøring. Den 90 minutter lange behandlingen inkluderer også lymfatisk pressmassasje i ansiktet.
60 min EUR 99
90 min EUR 129

Massasje med varme steiner
Avslappende massasje med varme steiner for hele kroppen. En massasje med varme steiner som beroliger musklene og har en dyp effekt inne i musklene. Behandlingen kombinerer varm olje, klassisk massasje og varme steiner for å lindre muskelspenning og gi avslapning.
60 min EUR 99

Sjokolademassasje
En luksuriøs sjokolademassasje for ryggen. En behagelig ryggmassasje med varm sjokoladeolje for avslapning og stresslindring. Sjokoladeoljen behandler huden mens den samtidig forsterker lykkehormonene.
45 min EUR 89

Behandlingspakker

Stresslindring
Lindrer stress. En behandlingspakke som gir stresslindring og avslapning, inkludert indisk hodemassasje og klassisk massasje for ryggen og nakken som lindrer muskelspenning. Bestselger! La behandlingen få deg til å føle deg bra!
75 min EUR 124

Vordende mor
En velværebehandling for en vordende mor. En velværebehandling for en vordende mor, som avslapper kropp og sinn. Behandlingen består av et bad som aktiverer væskesirkulering i beina, samt eksfoliering og en velværemassasje for hele kroppen. Behandlingen bruker THANN Shiso kroppssmør som forebygger og behandler strekkmerker.
75 min EUR 129

Vakker dagspa
En perfekt skjønnhetsdag inkluderer en balanserende Medex Beauty ansiktsbehandling, forming og farging av øyebryn, og enten en spapedikyr eller spamanikyr, etter eget ønske.
120 min EUR 175

Behandlingspakker for spabesøket

Behandlingspakker må bestilles på forhånd direkte hos skjønnhetssalongen på tlf. 020 703 2512 eller på salongens nettsted.

Spa og velvære
Pakken inkluderer ubegrenset bruk av spafasilitetene, 30 minutters Shirobhyanga hodemassasje, 15 minutters avslapning med varme steiner, en oppfriskende hode-, nakke- og skuldermassasje med varm virgin kokosolje, i tillegg til leie av badekåpe, tøfler og håndkle.
EUR 95

Spa og skjønnhet
Pakken inkluderer ubegrenset bruk av spafasilitetene, 45 minutters vitaliserende Medex Fresh Up ansiktsbehandling og leie av badekåpe, tøfler og håndkle.
EUR 95

Spa og massasje
Pakken inkluderer ubegrenset bruk av spafasilitetene, 45 minutters klassisk massasje med oppvarmet aromaolje for å redusere muskelspenninger, leie av badekåpe, tøfler og håndkle.
EUR 95

Velværedag
Pakken inkluderer ubegrenset bruk av spafasilitetene og en avslapningspakke med en klassisk massasje av øvre del av rygg, nakke og skuldre, Medex Fresh Up ansiktsbehandling, avslapning med varme steiner og leie av badekåpe, tøfler og håndkle. Vi serverer te på slutten av behandlingen.
EUR 150