Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Meripaviljonki restaurant
Meripaviljonki restaurant Meripaviljonki restaurant Paasitorni restaurants Paasin Kellari Paasin Kellari
Tilbake til hotell

Restaurant

Du finner flere kvalitetsrestauranter ved siden av hotellet, så du har et godt utvalg og trenger ikke å gå sulten til sengs.

I den tradisjonelle restauranten vår Juttutupa kan du nyte en avslappende kveld med livemusikk. Stilfulle Ravintola Graniittilinna Restaurant utmerker seg takket være den høye standarden på mat- og vinutvalget. Restaurantens spesialitet er retter tilberedt på kullgrill. Det siste tilskuddet i Eläintarhanlahti-bukten er den flytende fisk- og sjømatrestauranten Meripaviljonki. Du kan nyte byutsikten fra de store panoramavinduene. Restaurantene ligger ved siden av hotellet, og Graniittiravintolat er ansvarlig for driften.

Scandic Friends-rabatten gjelder ikke for Meripaviljonkis søndagsbrunsj.

Hotellfrokosten vår serveres i Paasin Kellari, som er innredet i 1950-tallsstil. Du er også velkommen hit for vår frokostbuffet, selv om du ikke bor hos oss. Frokost for ikke-gjester koster EUR 18,50 per person.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:30-10:30
 (24.6.-31.7.2019: Mon-Sun 07:30-10:30)