Meripaviljonki restaurant
Meripaviljonki restaurant Meripaviljonki restaurant Paasitorni restaurants Paasin Kellari Paasin Kellari

Scandic Paasi

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Restaurant

Du finner flere kvalitetsrestauranter ved siden av hotellet, så du har et godt utvalg og trenger ikke å gå sulten til sengs.

Nyt en god hotellfrokost på Restaurant Paasin Kellari. På dagtid serverer restauranten vår en lunsjbuffet for gjester som deltar på møter. Paasin Kellari er også et flott sted hvor grupper kan nyte et måltid både før eller etter en teaterforestilling. På kveldstid kan Paasin Kellari brukes til alle slags private arrangementer.

Det er flere restauranter på hotellet vårt:

Restaurant Graniittilinna
Restaurant Graniittilinna tilbyr de beste råvarer fra lokale produsenter. Råvarene er nøye utvalgt og tilberedt, og serveres i en historisk granittbygning. Hjørnesteinen i restauranten er den fantastiske kullgrillen. Menyen inkluderer sesongens mest spennende råvarer tilberedt på en unik måte. For ikke å glemme de smakfulle menyene kjøkkenet vårt har satt sammen. En ekstern restauranteier er ansvarlig for ledelsen av restauranten vår.

Restaurant Juttutupa
Stikk innom Juttutupa for noe å drikke eller et avslappende måltid. Juttutupa er en av de eldste restaurantene i Helsinki, og her kan du nyte en ekte pub-atmosfære. I tillegg til et variert utvalg av drikke, kan du også nyte enkel og god mat på Juttutupa. En ekstern restauranteier er ansvarlig for ledelsen av restauranten vår.

Restaurant Meripaviljonki
Restaurant Meripaviljonka åpnet 8. april 2015 og er den første flytende, offentlige bygningen i Helsinki, og også et mesterverk innen finsk design. Meripaviljonki inviterer fisk- og sjømatelskere til å nyte deilige retter i en restaurant med unik panoramautsikt over Eläintarhanlahti-bukten. Restauranten er et tillegg til fullservice-pakken tilbudt av Paasitorni. En ekstern restauranteier er ansvarlig for ledelsen av restauranten vår.

Restaurant Paasi
Reserver Restaurant Paasi til privat bruk og nyt dens elegante 1920-tallsatmosfære. Restaurant Paasi ligger i Paasitorni konferansesenter. Den har en stemningsfull spisesal restaurert i 1920-tallsstil med plass til 250 gjester, og en privat spisesal med plass til 50 gjester. Restauranten serverer en buffet til gjester som deltar på møter om morgenen, til lunsjtid og til ettermiddagskaffe. Restaurant Paasi og den private spisesalen er perfekt for middager og andre private grupper på kveldstid og i helgene. Hallen har et dansegulv og bar som kan brukes som det passer dere.Restaurantens service er av høy kvalitet og leveres av Graniittiravintolat Oy.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:30-10:30