Bestill overnatting

Et komfortabelt hotell i sentrum av Helsinki. Det er et koselig hotell, og det vennlige personalet sikrer et avslappende opphold. Hele byen ligger rett utenfor døren, og offentlig transport kan ta deg ut på nye opplevelser på bare få minutter.

Read more about Scandic Kaisaniemi

Hotellet er et avslappende sted for en pause fra byens liv og røre. De komfortable og romslige rommene samt det omfattende romutvalget tilfredsstiller alle behov. Noen av rommene har nylig blitt renovert. Noen av rommene har utsikt mot livlige Kaisaniemenkatu, og andre mot den stille bakgården. Den lyse frokostrestauranten vår har vakre panoramavinduer.

I tillegg har hotellet en liten lobbybar, en døgnåpen SHOP og en nyrenovert badstue. Som gjest hos oss kan du bruke Fitness Village treningssenter, som ligger i samme bygning, til en rimelig penge. Vi tilbyr gratis WiFi over hele hotellet.

Det er enkelt å ta seg til og fra hotellet, siden det ligger i sentrum av Helsinki. Kunstmuseer, kjøpesentre, restauranter og andre tjenester i hovedstaden garanterer et besøk fullt av severdigheter og opplevelser!

All offentlig transport er lett tilgjengelig. Trikken stopper rett foran hotellet. Helsinki sentralbanestasjon og Kaisaniemi undergrunnsstasjon ligger ved siden av hotellet, og Kamppi busstasjon er en kort spasertur unna.

3.0 234 anmeldelser fra TripAdvisor

Vi har omhyggelige prosedyrer og rutiner på plass med tanke på forbedret rengjøring, fysisk avstand og mattilbud, for å sikre deg et trygt opphold.

Finn veien hit

Scandic Kaisaniemi Telefon

+358 9 6899 9026

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Kaisaniemi Adresse

Kaisaniemenkatu 7
Helsinki