Tilbake til hotell

Velvære og trening

Hotellet vårt har en koselig relax-avdeling. Slapp av i boblebadene, svømmebassenget og den behagelige varmen i badstuen. Du kan trene i hotellets treningsrom eller på de nærliggende utendørs turstiene.

Aktiviteter i Imatra

Beliggenheten vår gir deg fantastiske muligheter for friluftsliv og et mangfold av aktiviteter. Imatra og det omkringliggende området kan også skryte av fantastiske naturstier og det historiske Kruunupuisto, det første naturbevaringsområdet i Finland. Ved siden av hotellet finner du en tennisbane og en frisbee-golfbane og du kan låne frisbeer fra hotellresepsjonen. Sykler og forskjellige utendørsspill, så som Mölkky, et finsk kastespill, krokket og kulespill, er også tilgjengelig for å låne fra resepsjonen.

Velværesuite

I tillegg til badstuene, har relax-avdelingen et innendørsbasseng, 2 boblebad, et barnebasseng og avslappende varmesenger. Barn under 10 år kan kun bruke bassengfasilitetene sammen med en voksen.

Temperaturer basseng

Innendørsbasseng +27 °C
Barnebasseng +27 °C
Boblebad +30 °C

Badstuer

Det er 2 forskjellige badstuer for kvinner: en orientalsk badstue med mild varme og en tradisjonell badstue. Linnasauna er for menn, og tilbyr et romslig sitteområde.

Infrarød badstue

Kundene våre kan også prøve den infrarøde badstuen, berømt for sine helsefordeler, for en ekstra kostnad på EUR 25/45 min (Scandic Friends-medlemmer EUR 19/45 min). Den infrarøde badstuen må bestilles i resepsjonen på forhånd.

Åpningstider

Innendørsbasseng

Opening hours: Sun–Thu 16.00–21.30, Fri–Sat 15.00–21.00

Boblebad

Opening hours: Sun–Thu 16.00–21.30, Fri–Sat 15.00–21.00

Treningsrom

Vanlige åpningstider: Alltid åpent
Åpningstider helg: Alltid åpent

Badstue

Opening hours: Sun–Thu 16.00–21.30, Fri–Sat 15.00–21.00
Separat badstue for kvinner og menn: Ja