Aktiviteter i Laajavuori

Omgivelsene rundt Scandic Laajavuori er perfekte for allsidige aktiviteter året rundt. Om vinteren kan du stå på slalåm eller gå på langrenn eller truger i Laajavuori. Om sommeren kan du besøke klatreparken eller nyte den vakre naturen i Laajavuori.opplevelser i laajavuori året rundt

Aktiviteter om våren, sommeren og høsten

Laajavuori klatrepark ligger ved Scandic Laajavuori, og er en av de største klatreparkene i Norden, med et nettverk på nesten 2,5 kilometer med klatreruter, zipline og tau. Her er det ruter for alt fra nybegynnere til mer avanserte gjester. Du kan også leie en el-fatbike eller terrengsykkel, og få full fart i bakkene med forskjellig nivå i Laajavuori. Hele familien kan spille frisbeegolf på baner i forskjellige nivåer.

 Hupimaa  som ligger i Laajavuori klatrepark, samt Nokkakivi fornøyelsespark  og Finlands hånverksmuseum tilbyr mye moro for de minste i familien.

Fantastiske opplevelser i naturen rundt Laajavuori 

Laajavuori natursti starter rundt 500 meter fra Scandic Laajavuori. Den fire kilometer lange stien går gjennom skogene rundt bakkene i Laajavuori med lavt og middels nivå. Langs stien finner du sjekkpunkter som forteller deg om naturen i området, i tillegg til en gapahuk der dere kan ta en pause og kanskje grille noen pølser. Sjekk også den vakre  Vuorilampi-dammen , og øst for denne ligger det et badeområde med stupebrett.

Det er mange morsomme sommeraktiviteter i Jyväskylä.

Vinteraktiviteter

Vinteren i Laajavuori byr på mange forskjellige vinteraktiviteter. Laajavuori skisenter Laajis har 13 bakker, en akebakke, seks heiser, 48 kilometer med skispor og en vinterløype for sykkel.

I området rundt Laajavuori kan du gå på truger til gapahuker eller steder for leirbål. Du kan også sykle her om vinteren, på de oppmerkede vinterløypene for sykkel. I Laajavuori Snowland kan du  ake ned akebakken.

Scandic Laajavuori tilbyr  et spa , treningsrom, en minigolfbane og en bowlingbane