Restaurant
Restaurant Restaurant

Scandic Kuopio

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Restaurant

I restauranten vår har nordiske klassikere blitt oppdatert med upretensiøse, moderne oppskrifter. Vi endrer menyen med årstidene, og tilbyr de beste smakene og råvarene fra hver årstid.

Bordbestilling restaurant

+358 17 195 111

Nyt et deilig måltid i hotellrestauranten som har en god atmosfære. Om sommeren kan gjestene våre også nyte den store terrassen vår.

Om morgenen forbereder vi en frokostbuffet med mye omtanke, og vi ønsker deg velkommen også selv om du ikke bor hos oss. Frokost for ikke-gjester koster EUR 17,40 per person.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat 06:30-10:00, Sun 07:30-10:30
Dinner: Mon-Thu 17:00-22:30, Fri-Sat 17:00-23:00, Sun Closed