Spaområde

Det lyse 1500 m² store spaområdet har vannsklier for vannentusiaster i alle aldre, et bølgebasseng, boblebad, mange forskjellige massasjepunkter og et utendørs basseng.En oppfriskende bassengferie

De fantastiske spafasilitetene våre tilbyr en oppfriskende pause fra hverdagen. Du kan også nyte noe godt å drikke på spaet – i Bahia bassengbar, og om sommeren også i Eden Beach-området. Vi tilbyr også et allsidig tilbud av aquagym-timer og svømmetimer. Fri bruk av spaet er inkludert for hotellgjester.

Prislisten for dagsbesøkende finner du her

Basseng og badstuer

Sklier

Vi har mange forskjellige sklier. Vi har forskjellige sklier for de yngste i familien, og for de modigste har vi spennende, lange sklier. En av skliene går delvis utenfor bygningen og du sklir med dekk.

Boblebad

Vi har tre boblebad i spaet, og et av dem er supervarmt, 37 grader. Vi har mange masserende vannfall, dusjer og dampbad rundt i bassengområdet. Prøv det oppfriskende kaldtvannsbassenget også.

Bølgemaskin

På timen, når du hører kunngjøringen, kan du gå til hovedbassenget der bølgemaskinen starter. Du kan også flyte med strømmen. I solskinnsvær er utendørsbassenget med solsenger og terrasser et deilig sted å være.

Basseng Vanntemperatur Dybde
Stort basseng +30–32 °C opptil 160 cm (gradvis hellning)
Utendørsbasseng +27–28 °C 140 cm
Barnebasseng +32 °C 15–25 cm
Boblebad +32 °C  
Varmtvannsbasseng +37 °C  
Kaldtvannsbasseng +10 °C  

Gjennomsnittlig total klormengde i bassengvannet i alle bassenger er rundt 1 mg/1 l vann. Frysegrensen for utendørsbassenget er –10 °C. Frysegrensen for dekksklien er –20 °C.

Badstuer

Scandic Eden Nokia er det perfekte stedet for den som setter pris på badstuer. Prøv den tradisjonelle badstuen, en deilig, fuktig, tropisk badstue, eller aromabadstuen.

Mot et ekstra gebyr kan du bruke den infrarøde badstuen, der varmestrålene har mange helsefordeler. Varmestrålene stimulerer blodsirkulasjonen og forbedrer oksygenopptaket i kroppen, slik at cellene i kroppen din får mer næringsstoffer. Svetting gjør at kroppen kvitter seg med avfallsstoffer og andre toksiner som har samlet seg opp i kroppen.

Priser infrarød badstue

  • I forbindelse med spabesøk EUR 5/person
  • Uten spabesøk EUR 10/person
  • Klippekort 10 besøk EUR 90/person

Prisen på infrarød badstue inkluderer 30 minutter med badstue, håndkle og en oppfriskende vannflaske.