Eden’s Eva Dagspa

Velværebehandlinger er en del av en avslappende spaferie! Eden's Eva Spa tilbyr et allsidig utvalg av ansiktsbehandlinger, massasjer, hånd- og fotbehandlinger og andre velværepakker.VELVÆRE OG GODT HUMØR

Vi bruker høykvalitetsprodukter fra Medex og Thann i våre behandlinger. Det allsidige utvalget har alternativer for både par og hele familien, i tillegg til skreddersydde pakker for grupper.

Spabehandlinger

Ansiktsbehandlinger

Et vakkert ansikt
En effektiv ansiktsbehandling gjør raskt huden din vakrere. Skreddersydd i henhold til behovene til din hud.
tid 30 min, pris EUR 59

Medex Fresh Up
Ansiktsbehandling som lysner huden. Ansiktsbehandling for glød inkluderer stimulerende Iku-rens som balanserer hudens pH-nivå, eksfoliering og hudkrem.
tid 45 min, pris EUR 79

Medex Beauty
Balanserende ansiktsbehandling. Behandlingen inkluderer en stimulerende rens, balansering av hudens pH-nivå, forbedrende liposom-gel, enzym-eksfoliering, maske og hudkrem.
tid 60 min, pris EUR 94

Medex for Men
Effektiv ansiktsbehandling for menn. Den oppfriskende ansiktsbehandlingen som lysner huden for menn, inkluderer rens, balansering av hudens pH-nivå, eksfoliering, maske som lysner hudtonen og hudkrem. En avslappende massasje av hodet og nakke- og skulderområdet gjør behandlingen mer effektiv.
tid 60 min, pris EUR 94

Medex Antioxidant
Ansiktsbehandling som forebygger hudproblemer En behandling basert på antioksidanter og vitaminer
som forebygger hudproblemer som linjer og pigmentproblemer. Behandlingen inkluderer en stimulerende rens, balansering av hudens pH-nivå
og behandlingsprodukter i henhold til hudproblemet. Effekten forbedres med en massasje.
tid 75 min, pris EUR 119

Medex Lifting
Løftende ansiktsbehandling. Gjenoppliver hudtonen og elastisiteten. Behandlingen inkluderer en stimulerende rens, balansering av hudens pH-nivå, enzym-eksfoliering, behandling av øyeområdet, serum,
massasje av ansikt og bryst og oppstrammende kollagenmaske
for ansiktet.
tid 90 min, pris EUR 136

Hånd- og fotbehandlinger

Spapedikyr
Mykgjørende pedikyr. Inkluderer fjerning av hard hud, negle- og neglebåndsbehandling, avslappende massasje og neglelakk.
tid 60 min, pris EUR 89

Behandlinger for par

Vi har satt sammen velværepakker for to personer på samme tid i et behandlingsrom.

Massasje Just For Us
Kvalitetstid for to. Behandlingen fokuserer på ryggområdet, og inkluderer varmebehandling, vask, eksfoliering, massasje, maske og avslapning med varme steiner til slutt.
tid 60 min, pris EUR 85/person

Avslappet
Den avslappende behandlingspakken inkluderer en oppfriskende indisk hodemassasje, en velgjørende aromamassasje for kroppen og avslapning med varme steiner til slutt.
tid 75 min, pris EUR 99/person

Massasje- og kroppsbehandlinger

Eden's Evas klassiske massasje
En klassisk massasje som fjerner muskelspenning og virker avslappende. Massasjen starter med en rens som eksfolierer ryggen.
tid 30 min, pris EUR 49
tid 45 min, pris EUR 65
tid 60 min, pris EUR 78
tid 75 min, pris EUR 99

Shirobhyanga hodemassasje
En oppfriskende indisk hodemassasje. Massasje av hode, nakke og skuldre med virgin kokosolje. Hjelper mot hodepine, søvnproblemer og stress. Virgin kokosolje fukter og behandler huden.
tid 45 min, pris EUR 89

Aromamassasje
En avslappende aromamassasje for hele kroppen. En avslappende massasje som lindrer muskelspenning og stimulerer sirkulasjonen, i kombinasjon med de helbredende egenskapene til eteriske oljer og berøring. Den 90 minutter lange behandlingen inkluderer også lymfatisk pressmassasje i ansiktet.
tid 60 min, pris EUR 99
tid 90 min, pris EUR 129

Massasje med varme steiner
Avslappende massasje med varme steiner for hele kroppen. En massasje med varme steiner som beroliger musklene og har en dyp effekt inne i musklene. Behandlingen kombinerer varm olje, klassisk massasje og varme steiner for å lindre muskelspenning og gi avslapning.
tid 60 min, pris EUR 99

Sjokolademassasje
En luksuriøs sjokolademassasje for ryggen. En behagelig ryggmassasje med varm sjokoladeolje for avslapning og stresslindring. Sjokoladeoljen behandler huden mens den samtidig forsterker lykkehormonene.
tid 45 min, pris EUR 89

Behandlingspakker

Stresslindring
Lindrer stress. En behandlingspakke som gir stresslindring og avslapning, inkludert indisk hodemassasje og klassisk massasje for ryggen og nakken som lindrer muskelspenning. Bestselger! La behandlingen få deg til å føle deg bra!
tid 75 min, pris EUR 124

Vordende mor
En velværebehandling for en vordende mor. En velværebehandling for en vordende mor, som avslapper kropp og sinn. Behandlingen består av et bad som aktiverer væskesirkulering i beina, samt eksfoliering og en velværemassasje for hele kroppen. Behandlingen bruker THANN Shiso kroppssmør som forebygger og behandler strekkmerker.
tid 75 min, pris EUR 139